Dagens Horoskop: Søndag 8. November

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om en beslutning som du må ta innen nærmeste fremtid. Du er ikke helt klar for denne typen avgjørelser, men du har ingen valg ettersom alternativene holder på å ta slutt. Kvelden blir morsom og litt for sen.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om prosjekter i hjemmet, og mye handler om å lage god mat eller å bake. Akkurat nå trives du best når du får kose med familien eller noen nære venner. Litt annerledes sladder får deg til å innse at du har gått glipp av en del drama i omgangskretsen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som tror på både skjebnen og flaks, og i dag trenger du begge deler for at planene dine skal lykkes. Det går mye på følelser i dag og du håper at intuisjonen din vil lede vei. Kvelden handler om en personlig erkjennelse.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom og variert søndag der du er uvanlig sosial. Solen gir stjernetegnet ditt masse ekstra energi. I dag prøver du å finne ut av et problem som hittil har forblitt uløst.

Løven 23/7-22/8

Du irriterer deg over et familiemedlem som har litt vanskelig for å holde seg til sannheten. Han/hun kommer gjerne med hvite løgner for å fremstå bedre, men du har gjennomskuet denne personen for lenge siden. Kvelden handler om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir fartsfylt og tidvis stressende. Du har booket inn flere aktiviteter enn du egentlig orker. Du har vanskelig for å si nei til ting som høres morsomt ut, selv om du allerede er opptatt på annet hold. Kvelden handler om et hverdagsproblem.

Vekten 23/9-22/10

Du innser at du går litt for langt når du bevisst provoserer en venn som er veldig sint akkurat nå. Du synes det er litt morsomt å se at han/hun får utbrudd over små ting, men samtidig får du litt dårlig samvittighet for at du erter så oppunder.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om et innkjøp du egentlig burde la være, men som du har vanskelig for å motstå. Noe du lenge har gått og ønsket deg dukker plutselig opp til en god pris, og du har vanskelig for å la være å slå til.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å se fremover og ikke grave seg ned i sine egne problemer fra fortiden. Iblant har du vanskelig for å gi slipp ettersom det innebærer at du må gi opp en bit av livet ditt som en gang betydde veldig mye for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å komme i kapp med ting og kanskje lære seg noe nytt. Den handler også om å være fysisk aktiv og fokusere på dine egne mål. I dag får du et kompliment som gjør deg ekstra glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du bruker dagen på et mindre prosjekt, men også på en liten feiring. Det blir en koselig dag der du byr på kaffe og røverhistorier. I dag begynner du å planlegge en reise du håper du kan foreta deg snart.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en herlig søndag å se frem til. Etter en passe intens uke, er det skjønt å slippe å tenke for mye og bare bruke dagen på å ta det med ro og nyte livet. Kvelden handler om å være brutalt ærlig, selv om det kan såre.

Powered by Labrador CMS