horoskop

Dagens horoskop: Søndag 7. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen blir den mest sosiale dagen i løpet av uken. Du føler deg klar til å møte verden og vennene dine igjen. Det er noe friskt, positivt og nytt over denne dagen. Litt samme følelse som mange opplever på nyttårsdagen. Kvelden handler om et løfte.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen handler om å forlate komfortsonen din, som er hjemmet ditt, og bevege deg ut i nye, litt utfordrende, men spennende omgivelser. Ved å møte denne dagen med et åpent sinn og være så fordomsfri som mulig, vil du bli veldig beriket og inspirert.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det familie og venner som står øverst på prioriteringslisten din. Du føler deg sosial, og du vil absolutt ikke bli hjemme. Denne dagen handler om å komme ut og gjøre ting sammen med andre. Du ønsker å utveksle ideer og tanker med likesinnede.

Krepsen 21/6-22/7 

Krepsen kan være både sjarm og verbalt sterk, to sider du bringer fram med stor suksess i dag. Du viser omsorg samtidig som du brenner for noe som engasjerer deg. Når du er så entusiastisk, er det få som kan motstå overtalelsesevnen din.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen handler om å tillate seg å være egoistisk og gjøre ting for din egen skyld. Det blir en god dag der du nyter en hobby eller et prosjekt du har. Kvelden handler om å kunne kompromisse med andre, noe som kan være din svakhet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis lørdagen dreide seg om familie, blir søndagen en aktiv dag sammen med venner. Du foretrekker å være utendørs denne dagen, spesielt hvis været er vakkert. Du begynner virkelig å merke mørket og prøver å være ute så mye som mulig i de lyse timene.

Vekten 23/9-22/10 

Det har vært en intens periode der du har vært aktiv hele tiden hvis du ikke har vært syk. I dag har du muligheten til å slappe skikkelig av, så benytt sjansen til å være inaktiv. Unn deg å ligge på sofaen og spise sjokolade hvis det er det som skal til for at du skal føle deg bra.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en venn eller slektning som alltid vil gjøre ting på samme måte. I dag prøver du å få vedkommende til å tenke litt utenfor den vanlige boksen, og det kan være ganske vanskelig. Vedkommende er veldig sta, så du må finne en måte å lure vedkommende til å tro at dette er deres egen idé.

Skytten 22/11-21/12 

I dag handler det om familien. Det kan være en feiring av noe slag eller bare en koselig familiemiddag. Det handler om at du føler deg best når du har dine nærmeste rundt deg; det er da du kan slappe helt av og være deg selv. I dag får du en interessant SMS.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det på tide å sette opp et budsjett og planlegge det kommende året. For deg betyr 2024 en frihet du ikke har hatt på lenge. Du kan reise og gjøre ting uten å være bundet av løfter, plikter eller forpliktelser. Det viktige er at du ikke begrenser deg selv; drøm stort.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen handler om å være utendørs og aktivere deg både mentalt og fysisk. Det blir en herlig energigivende dag der du virkelig kan legge alle tankene om fremtiden og arbeidet til side i noen timer. Dette er en mulighet til å virkelig leve i øyeblikket.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kan du med fordel vie tiden til utendørsaktiviteter. Du trives godt når det er kaldt så lenge du har klær for været. Fiskene kan være litt sensitive for kulde, spesielt på føttene, så sørg for å ha det varmt på deg. En venn avslører en hemmelighet som han har båret på en stund.

Powered by Labrador CMS