horoskop

Dagens horoskop: Søndag 7. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Også søndagen blir en fin dag der du tillater deg å hvile skikkelig. Denne dagen handler mest om hva du vil gjøre, ikke hva andre forventer av deg. En konfrontasjon med et familiemedlem eller en venn vil piffe opp ettermiddagen.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du litt avstumpet, så ikke ta på deg noen omveltende prosjekter. En ting om gangen er en god strategi denne dagen. Kvelden byr på en overraskelse og en god nyhet, men også på god mat og familiemoro. Alt i alt vil det bli en god avslutning på uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen blir en koselig dag hvor du med fordel kan vie deg til ting du liker å gjøre eller aktiviteter som styrker deg både fysisk og mentalt. Det blir både hvile og full fart denne dagen. Ta gjerne en spasertur hvis du har tid, nærheten til naturen gir deg energi.

Krepsen 21/6-22/7

Søndagen handler om å legge alle beslutninger og all grubling til side for en stund og bare helt gå opp i nuet og nyte dagen. Denne søndagen passer bra for å treffe venner eller familie. Du føler deg sosial og sjarmerer alle i din omgivelse.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om spørsmål og svar. Du søker svar på noe du har grublet på lenge, men risikoen er stor for at det du får vite vil vekke flere spørsmål enn det gir svar. Løven er av natur veldig nysgjerrig og har vanskelig for å se nytten av å ikke vite noe.

Jomfruen 23/8-22/9

Det har skjedd mye denne uken, og det har vekket mange sterke følelser. I dag har du vanskelig for å fokusere på det du gjør fordi tankene dine stadig vender tilbake til ukens hendelser. Prøv å unngå altfor kompliserte ting i dag, la hjernen din bearbeide det som trenger å bearbeides.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen utfordrer dine forutinntatte meninger på mer enn én måte, og det er både interessant og lærerikt samtidig. Det du trenger denne dagen, er å våge å slippe taket i det gamle for å kunne omfavne nye tanker og ideer.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen byr på en ny start på mange måter. Etter en ganske utmattende uke, føler du deg klar for noe nytt og uprøvd. Du har kommet fram til at du vil våge mer innenfor et område som kan være en hobby, men som på sikt vil kunne innebære penger for deg.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en rolig og avslappende dag som tilbyr aktiviteter både innendørs og utendørs. Det sosiale er det viktigste for deg i dag. Du har ikke lyst til å være alene, så hvis du ikke har planlagt noe eller finner noen venner å være sammen med, vil du søke deg til steder der det er mange mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en rolig og avslappende søndag som du dedikerer til et passe antall aktiviteter. Denne dagen handler om å få ting gjort uten stress. Det blir en passe sosial dag som du delvis tilbringer med en slektning eller en nær venn. Kvelden byr på interessante nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

På søndagen tar du fatt på et ganske langsomt prosjekt. Selv om du synes det meste med dette engasjementet er morsomt, ønsker du noen ganger å ha litt mer selskap, fordi du kan føle deg litt ensom. Kvelden blir rolig og hyggelig, og byr på mye hjemmekos.

Fiskene 19/2-20/3

Selv om du velger å ta det litt roligere i dag, sørger du likevel for å ha ting å gjøre. Denne søndagen kan by på shopping, en lang kaffe eller kanskje en brunsj. Det viktigste for deg er å komme deg ut av huset og få muligheten til å skjemme deg bort litt.

Powered by Labrador CMS