horoskop

Dagens horoskop: Søndag 6. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Denne dagen vil du ikke være alene. Du har et behov for selskap, spesielt hvis du er i et forhold. Du ønsker nærhet og oppmerksomhet, noe som kan gjøre dagen både romantisk og litt utfordrende hvis partneren din ikke er i samme humør som deg.

Tyren 20/4-20/5 

I dag blir kreativiteten din utfordret når du får en både kunstnerisk og litt intrikat oppgave på bordet ditt. Selv om du ikke ba om dette prosjektet, synes du det er både morsomt og utfordrende på samme tid. Kvelden handler om å lade opp til den kommende uken.

Tvillingene 21/5-20/6 

På søndagen vil du vise at du ikke er en feiging, og det får deg til å stille opp på noe som du kanskje ikke burde ha sagt ja til. Din stolthet og vilje til å vise at du kan seirer over fornuften denne dagen. Husk at det aldri er for sent å trekke seg tilbake hvis du blir usikker eller redd.

Krepsen 21/6-22/7 

Du vil noe veldig sterkt i dag, og når du brenner for en sak eller en aktivitet på denne måten, er du villig til å gjøre alt for å få viljen din. I dag får både vennene dine og familien din oppleve nøyaktig hvor langt du er villig til å gå for å få det som du vil.

Løven 23/7-22/8 

Etter en lang uke fortjener du litt hvile. Det trenger ikke å bety at du ligger i sengen hele dagen, men det handler mer om mental avslapning og å gjøre ting i et rolig tempo. Akkurat nå er stress og press dine verste fiender, uansett om presset kommer utenfra eller fra deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen handler om nærhet til naturen og familien. Du er gjerne ute og går tur i dag. Aktiviteter som å lete etter sopp eller gå på vandring passer deg utmerket. Du ønsker å føle familiens nærhet, men du er ikke så snakkesalig i dag. Du trenger tid til dine egne tanker.

Vekten 23/9-22/10 

Hvis lørdagen testet motet ditt, handler søndagen om kulturell stimulering og å gi næring til sjelen. Det kan være museum eller teater, men det kan også være en konsert eller en tur i en botanisk hage. Det er langt fra alle Vekter som liker finere kultur.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag sier eller gjør du noe som avslører dine innerste tanker og følelser. Det er veldig vanskelig å bli oppdaget med å føle så mye for noen du vet så lite om. Du vil vanligvis gi inntrykk av å være en ganske likegyldig og kald person, men under overflaten er du lidenskapelig.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen passer bra for fysisk aktivitet. Det kan være løping, gåtur, treningssenter eller idrett. For deg er det viktigste at du beveger deg og har det gøy, samtidig som du møter venner. Kvelden byr på skravling og deilig mat og drikke. En vellykket avslutning på uken.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har fått din egen fanklubb, og det gjør deg glad at det er en eller flere personer som tror så sterkt på deg. I lang tid har du følt at den eneste som tror på evnene dine er deg selv, og da kan det bli litt motløst. Nå begynner du endelig å føle at det slipper taket på flere måter.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen blir en dag som handler mye om andre, om deres behov, men også om å planlegge fremtiden og begynne å tenke på hverdagen igjen. Uansett om du har hatt en lengre ferie eller bare helgen, føler du at du må forberede deg mentalt på å begynne å jobbe igjen.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag fokuserer du på dine nære og kjære. Din familie er det viktigste i livet ditt, men noen ganger føler du at du ikke har tid til dem slik du skulle ønske. I dag prioriterer du å tilbringe tid med dine nærmeste. Det kan være en søndagskaffe, en familiemiddag eller en felles utflukt.

Powered by Labrador CMS