horoskop

Dagens horoskop: Søndag 5. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av søndagen prøver du å bryte en dårlig vane og erstatte den med et sunnere innslag hverdagen i stedet. Du har lenge visst om denne svakheten, men det er først nå du kan kjempe mot det og velge et mer fornuftig alternativ i stedet. Kvelden handler om å støtte en venn.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir interessant. Den inkluderer en kortere reise, et prosjekt, men også mange tanker og drømmer. Dagen handler om å tilbringe tid med dine nærmeste og å nyte et nytt og spennende miljø. Det blir både intenst og annerledes – en god avslutning på uken.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av søndagen prøver du å ta igjen planlagte aktiviteter og litt hvile. Du har skjønt at for høyt tempo i helgen har en effekt på arbeidsuken. dessverre er det ikke så lett å finne den tiden du trenger til å hvile, fordi det er mange andre ting som skjer i livet ditt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du veldig sta. Du har vanskelig for å komme deg ut av sengen i dag. Det kan være fordi du er utslitt etter en intens uke, men det kan også være et tegn på at du begynner å bli forkjølet. Lytt til kroppen din.

Løven 23/7-22/8

I dag har du mye moro planlagt. Du er gjerne utendørs denne dagen. Det er få som setter pris på fysiske aktiviteter i naturskjønne omgivelser på samme måte som du gjør. I løpet av dagen får du høre litt bekymringsfulle nyheter.

Jomfruen 23/8-9/22

Søndagen handler om et prosjekt hjemme. Dette er noe du tar opp litt nå og da når du trenger å tømme hodet for tanker. Du vet at du ikke bli ferdig med prosjektet ditt i dag, men det spiller ingen rolle – det er reisen, ikke målet som er viktig.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du gjerne utendørs. Hvis det er en mulighet, dedikerer du hele eller deler av dagen til vinteraktiviteter. Hvis det ikke er mulig, er du fortsatt fysisk aktiv utendørs. Den friske luften gjør deg godt og hjelper deg med å rense hodet for bekymringer og tvil.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag tilbringer du tid med de nærmeste menneskene i livet ditt. Det handler sannsynligvis om familien din, men det kan også være nære venner du anser som familie. Det blir en god dag som byr på inspirasjon og mye frisk luft.

Skytten 22/11-21/12

Søndag er en god dag for å gjøre nye ting. Det kan være en hobby eller å teste en ny sport. Dagen handler om å holde seg i gang uten at det skal være anstrengende. I dag får du nyss om ganske deilig sladder som du har vanskelig for å holde for deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du uvanlig sliten, men du sørger likevel for å holde motet oppe. I dag bruker du tid med familien. Det kan være en utflukt eller en kortere tur. Sørg for ikke å overanstrenge deg, hvis du føler at du trenger å hvile så gjør det, mange små pauser gjør underverker for utholdenheten.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en dag som starter ganske tidlig og slutter relativt sent. Du har mange aktiviteter planlagt, men av ulike årsaker blir det ikke som du ønsker. Selv om dagen er ineffektiv, blir den hyggelig og sosial, noe du setter pris på.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen handler om å gjøre noe for en person som alltid er der for deg. Du vil overraske denne personen og få dem til å føle seg spesiell. Husk at det ikke må være så storslått og at selv en liten gest kan settes stor pris på når det kommer fra hjertet.

Powered by Labrador CMS