horoskop

Dagens horoskop: Søndag 4. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du leken og oppfinnsom. Vennene dine oppdager et nytt nivå av spontanitet hos deg. I dag stoler du helt og fullt på magefølelsen din, både i små og store beslutninger. Intuisjonen din er på topp, og du lever livet fullt ut akkurat nå. Kvelden bringer med seg nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Selv om du er trøtt denne søndagen, går det fint. Det er fullmåne, og det gir deg alltid litt ekstra energi og ofte også rastløshet. Det er slike dager som får deg til å vurdere å begynne å studere, bytte jobb eller stikke av fra ditt nåværende liv. Dette er en raskt forbigående impuls.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen blir betydelig roligere enn lørdagen, og du kan slappe av og leve i øyeblikket. Dette er en dag som passer bra til indre refleksjon og å lade opp energien før den kommende uken. I løpet av dagen får du høre en sladder som virkelig overrasker deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du en genial idé, det handler bare om å få med alle andre på den. Det kan vise seg å være litt mer utfordrende enn du hadde tenkt, men samtidig føler du at du er på hugget og at overtalelsesevnen din er på topp. Det blir en vellykket søndag som byr på mye latter.

Løven 23/7-22/8

Søndagen handler om balanse og bare å være til stede. Det blir en god dag der du gjerne engasjerer deg i trening, sport eller annen fysisk aktivitet. Dagen bringer med seg en overraskelse som har med en slektning eller nær venn å gjøre. Dette er nyheter som er verdt å feire.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis lørdagen dreide seg om slekt og familie, blir søndagen en dag fylt med vennskap. Du er gjerne fysisk aktiv, men det viktigste for deg er å være omgitt av mennesker du liker. Det blir en herlig dag der du henter både styrke og inspirasjon fra omgivelsene dine.

Vekten 23/9-22/10

På søndagen når du høydepunktet for alt du har oppnådd den siste tiden, og du er ganske fornøyd med det du har oppnådd. Du vet at du er på vei inn i en ny fase av hverdagen din, og dette er avslutningen på den gamle epoken. På kvelden mottar du en kryptisk melding fra en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

På søndagen handler det om familien og slekten. Det blir en herlig dag der fellesskap og varme dominerer. Litt småkrangling letter stemningen slik at det ikke blir for stivt. Kvelden byr på både én og to morsomme overraskelser. Her gjelder det å se muligheter i stedet for hindringer.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en stille oase i en ganske bråkete og stressende uke. Du slapper av og tar vare på deg selv denne dagen. Uansett hvilke aktiviteter du engasjerer deg i, oppmuntrer de til ettertanke og selvrefleksjon. I løpet av dagen begynner du å planlegge fremover når det gjelder boligen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir kreativ. Du lar din kreative side blomstre i forbindelse med at du tar fatt på dagens prosjekt. Ingenting går fort denne dagen, men det er heller ikke meningen. Du trenger å hente deg inn etter en veldig intens uke. Kvelden blir morsom og annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir mye venting denne dagen. Uansett hvilke aktiviteter du engasjerer deg i, handler det mye om ventetiden mellom dem. Det kan være at du er på vei et sted i en bil og bare sitter, at du står i kø, eller på en annen måte ikke kan aktivere deg fordi du må vente på en beskjed.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du utendørs så mye du kan. Frisk luft og bevegelse får deg til å slippe taket i eventuelle problemer du har. Det blir en herlig og aktiv dag der du både får tid til en hobby og til å være sammen med venner og familie. Kvelden bringer med seg en uventet nyhet.

Powered by Labrador CMS