horoskop

Dagens horoskop: Søndag 30. juli

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndag kommer det inn stabilitet fra jorden til ditt tegn. Din eventyrlyst blir dempet eller forsvinner helt. Dette er en dag som handler om familie og hjemmet. Det blir en rolig og behagelig avslutning på en begivenhetsrik uke.

Tyren 20/4-20/5 

På søndag tilbringer du gjerne tid på landet. Du tar turer eller driver med småarbeid i hagen hvis det er mulig. Det viktigste for deg er å komme unna hverdagen og kunne nyte øyeblikket litt mer. Er det fint vær, tar den badeglade Tyren gjerne en dukkert.

Tvillingene 21/5-20/6 

Etter en begivenhetsrik uke er det ikke rart at du føler deg litt slapp denne søndagen. Du har ikke like mye energi som vanlig, og du prøver å ta dagen som den kommer. I dag venter en hyggelig overraskelse som virkelig får deg i godt humør.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag handler det om familien og dine nære. Det blir en dag der det praktiske tar styringen. Du ordner ting hjemme eller ordner opp i hverdagslige saker. Dagen handler mye om kommunikasjon mellom deg og familien, finne løsninger på hverdagsproblemer og bare ha det koselig sammen.

Løven 23/7-22/8 

Selv om du vet at du tenker riktig, føles det feil. Dagen handler om å slikke sine sår og prøve å finne seg selv igjen. Det har vært magiske dager, men nå må du begynne å se fremover igjen. Selv om dere ikke er sammen akkurat nå, er det ingenting som hindrer dere i å holde kontakten.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen dreier seg om en eldre venn eller slektning og deres behov for hjelp og selskap. Du tar denne typen plikter svært alvorlig, og du sørger for å besøke dem uansett om du egentlig har tid eller ikke. For deg kommer de personene som står deg nært alltid først.

Vekten 23/9-22/10 

I dag tar du det med ro og hviler mye. Du trenger en lat dag som kontrast til en begivenhetsrik uke. Undervurder ikke betydningen av å ta deg tid og fordøye alt du har opplevd. Denne dagen passer også bra for litt shopping. Du kan gjøre virkelig fine funn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Søndagen passer godt til alle former for utendørsaktiviteter. Du synes det er deilig å være i en naturnær omgivelse. Frisk luft får deg til å tenke klart og slappe av. Hvis været er dårlig, er det bra med klær som gjelder. Ingen kommer mellom deg og å være utendørs i dag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du å tenke praktisk, og det er ikke din sterkeste side. Skytten er veldig impulsiv og planlegger sjelden langt inn i fremtiden. I dag har du imidlertid tatt et viktig skritt fremover, og nå må du begynne å tenke på hvordan hverdagen din vil se ut til høsten.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen byr på en utflukt, på naturnære opplevelser og god mat. Det blir en koselig dag der familien og slekt spiller en stor rolle. I dag får du høre ganske uventede, men morsomme nyheter fra en slektning. Du blir ekte glad på hennes/hans vegne.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen blir hyggelig og avslappet. Den ser ut til å by på herlige omgivelser og koselige øyeblikk. I dag tilbringer du tid både med familie og slekt. Noen diskusjoner kan oppstå mellom noen familiemedlemmer, men du sørger for å opprettholde din nøytralitet. Du vil ikke ta noen parts side.

Fiskene 19/2-20/3 

Også søndagen ser herlig sosial og avslappet ut. Du liker å være sammen med flere mennesker samtidig. Du synes det er morsomt å studere gruppedynamikken i det skjulte. På ettermiddagen passer det bra med sport eller fysisk aktivitet, du trenger å bevege deg.

Powered by Labrador CMS