horoskop

Dagens horoskop: Søndag 30. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du planlegger å gjøre en investering, men det er en del spørsmålstegn rundt hvordan du skal få råd og hvor mye du er villig til å ofre fra din nå ganske behagelige hverdag. Du vet at det vil være verdt det på lang sikt, men akkurat nå virker den fremtiden veldig langt borte.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen blir en herlig dag med lang frokost og en hyggelig utflukt. Denne dagen handler stort sett om å hente energi fra naturen og å tillate seg å være litt spontan. Du er en person som liker rutiner, så å være spontan får deg til å føle deg litt eventyrlysten.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen markerer grensen mellom vinter og vår, og det er noe du gjerne vil feire. Enten det blir en god middag hjemme eller en litt mer planlagt aktivitet, vil du sørge for å si farvel til denne sta vinteren. I dag kan du som singel møte noen som virkelig tiltrekker deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er dagen før første mai, og da feirer du gjerne tradisjonelt med å markere at vinteren er over og at våren er her. Hvis du ikke har mulighet til å feire vinteren skikkelig, vil du likevel sørge for å gjøre kvelden ekstra festlig med god mat og vakkert dekket bord. For deg er det de små tingene som gjør dagen spesiell.

Løven 23/7-22/8

Også søndagen handler mye om hvem du er og hvor du er på vei. Du kan stå overfor et veivalg akkurat nå, og det er det som får deg til å gruble så mye. Det er bra at du virkelig tenker gjennom og tar deg tid når du tar viktige beslutninger. Vanligvis kan du være ganske impulsiv og handle uten å tenke.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag handler det om familie eller nære venner for deg. Du samler gjerne alle rundt deg for å spise god mat og tilbringe tid sammen. Hvis været er bra, kan det bli en tur til et bål om kvelden. Jomfruen liker tradisjoner fordi det skaper en følelse av kontinuitet.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen gir deg varme, nærhet og en følelse av familie. Enten det er dine venner eller din familie du samler rundt deg, blir det en koselig dag. Det viktigste for deg er at alle trives, mat og miljø kommer på andre plass. Det er ingen som kan skape like god stemning som du kan.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inderlig lei av kulde og vinter, så derfor feirer du denne dagen litt ekstra. For deg er det viktig å markere at vi går fra vinter til vår. I dag samler du gjerne vennene dine rundt deg og gir dem litt velfortjent luksus.

Skytten 22/11-21/12

Hvis du har en hage, vil denne dagen handle om vårrengjøring. Du kan også gjøre en mental rensing denne dagen. Hele temaet for søndagen er å ut med det gamle og gjøre plass for det nye. Også på kvelden feirer du en ny start både for deg selv og for våren.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du har ting å gjøre i dag, er tempoet litt roligere og du kan fokusere på det du synes er interessant heller enn å gjøre ting som må gjøres. I løpet av dagen får du et spørsmål som overrasker deg litt. Kvelden handler om å feire våren, gjerne sammen med venner eller familie.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag passer du på å få i gang visse ting hjemme. Det kan handle om renovering, rengjøring eller oppfrisking av hjemmet ditt, men det kan også dreie seg om hagearbeid eller en hobby. Det blir en hyggelig avslutning på uken.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen handler om å nyte livet og å feire våren. Det blir en herlig dag uansett vær, du feirer enten hjemme eller ute med venner. Det viktigste denne siste dagen i april er at du symbolsk får ønske sommeren velkommen inn i livet ditt.

Powered by Labrador CMS