horoskop

Dagens horoskop: Søndag 28. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om familien og kanskje en feiring. Det blir en dag med god mat, koselig kaffe og hyggelig samvær. Hvis du ikke tilbringer dagen med familien din, kan vennene dine steppe inn som erstatning. Kvelden blir fysisk intens.

Tyren 20/4-20/5

På søndagen feirer du noe eller noen. Det kan være et familiemedlem endelig er hjemme etter en lang reise. Det blir en koselig dag som i stor grad handler om god mat, kaffe og bare hygge. Kvelden handler om en overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen handler om familien og å være sammen. Det blir en dag med god mat, kanskje deilig kaffe, men fremfor alt handler den om en følelse av samhørighet og glede. I dag passer du på å feire eller ta litt ekstra vare på en eldre slektning.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du unne deg ting, og shopping kan stå høyt på listen. Du tilbringer gjerne dagen sammen med vennene dine. Det blir en herlig søndag fylt med fine funn, god kaffe og masse skravling. En perfekt avslutning på en lang uke.

Løven 23/7-22/8

Søndagen overrasker med nyheter og en forespørsel du overhodet ikke hadde forventet. Dette er et fristende tilbud, men det krever at du nøye vurderer det, da det kan involvere flere personer enn bare deg. Hele familien din kan bli påvirket.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen handler om å støtte og trøste. Du er en veldig pålitelig venn som aldri ville svikte en venn. I dag viser du beundringsverdig lojalitet og utrolig tålmodighet. Om kvelden unner du deg å gjøre noe utelukkende for din egen del.

Vekten 23/9-22/10

Søndagen handler om familien. Det blir en fin dag med hjemmekos og deilig kaffe. Kanskje finner du på noe ekstra for å overraske dine nære. Vekten kan være både oppfinnsom og omsorgsfull når du er i det humøret.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag begynner du å gjøre litt etterforskning om en venn du har mistet kontakten med, men som du ønsker å møte igjen. Det virker som om vedkommende er mye vanskeligere å få tak i enn du hadde regnet med. Heldigvis har du en utrolig drivkraft når du virkelig ønsker noe, og det gjør du i dag.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en herlig dag som gir deg muligheten til å slappe helt av. Denne dagen byr på møter, deilig mat og noen uventede situasjoner. For deg blir det en dag som har alt. Du knytter nye, verdifulle kontakter samtidig som du skjemmer deg selv skikkelig bort.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen føles mye mer stabil enn lørdagen. Her gjør du det du skal og viser vei. Det er ikke bare en beundringsverdig utholdenhet hos deg, det er også en naturlighet som er vanskelig å oppnå for andre. Kvelden byr på en slags gjenforening.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter søndagen sliten både fysisk og mentalt. Et par timers ekstra søvn på dagen kan hjelpe deg med å få orden på døgnrytmen igjen. I dag feirer du gjerne med litt god mat og kaffe. Det har vært en lang uke, og nå vil du bare tilbringe tid med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Søndagen blir en ordentlig familiedag. Uansett om du feirer noen eller ikke, sørger du for å omgi deg med dine nære og kjære. Du liker å være utendørs og drive med hyggelige, men rolige aktiviteter. Søndagen handler om å komme seg og hente seg inn.

Powered by Labrador CMS