horoskop

Dagens horoskop: Søndag 28. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du veldig kreativ, og du skaper gjerne med hendene dine. Det kan være alt fra matlaging, en hobby til å plante eller fikse hjemmet. I dag lar du de mest ville ideene dine blomstre. Du pleier sjelden å ta deg tid til å skape fordi du er så opptatt, men i dag tar du deg den tiden.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du gjerne ute på eventyr. Det kan være i skog og mark, i bymiljø eller på et aktivitetssenter. Denne dagen handler om å bevege seg, om frisk luft og om å møte mennesker med samme interesser som deg. Det blir en utrolig givende og morsom dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er på tide å adressere elefanten i rommet, og det blir ikke en enkel sak å ta opp. Både du og vennen din har vært klar over at det er uenighet mellom dere, men ingen har våget å ta opp temaet av frykt for hvor det kan føre. Slutt å være redd, tro på dere to og deres evne til å takle hva som helst.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen handler om å hvile, nyte øyeblikket og ta inn miljøet rundt deg. Det blir en dag som gir avslapning, inspirasjon og en sjanse til å lade batteriene før den kommende uken. I dag får du høre fantastiske rykter om en bekjent.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen handler om hverdagsluksus og å unne seg selv. Du er kanskje ikke like glad i det eksklusive som Tyren, men du kan være både merkevareentusiast og kvalitetsbevisst når du setter den siden til. På ettermiddagen møter du en savnet venn. Dere har sjelden tid til å møtes i disse dager.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen er perfekt for vinteraktiviteter. Det kan være alt fra skiturer, akekonkurranser til utflukt med varm sjokolade og nystekte boller. Frisk luft og nærheten til naturen får deg til å føle deg bra. Du glemmer hverdagen og dine vanlige problemer for en stund.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du være med venner og nyte å kunne gjøre litt som du vil. Vekten elsker å være spontan, men det er ikke så mye rom for det i hverdagen din akkurat nå. Derfor planlegger du noen dager der du ikke har bestemt noe på forhånd, du holder det åpent, rett og slett.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det på tide å ta tak i dine nyttårsforsetter. Både de du har uttalt høyt og de du har gitt deg selv i stillhet. Det kan være å begynne å trene, spise litt sunnere, lage matpakker eller utvikle dine mer åndelige sider. I dag er en god dag å legge grunnlaget for nye gode vaner.

Skytten 22/11-21/12 

Også søndagen dreier seg om den reisen du planlegger å gjøre, men nå er det med fokus på økonomien og hvor mye du har råd til å bruke. Som Skytten er du gjerne gavmild både mot deg selv og andre, noe som kan gjøre det vanskelig for deg å legge opp til en sunn sparing.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen byr på en unik opplevelse og herlige omgivelser, men også på venting og rutine. Ting går ikke helt som planlagt, og du tvinges til å ta raske beslutninger som kan påvirke flere personer enn bare deg selv. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2 

På søndagen er det familien fremfor alt. Det kan være en feiring der dere hyller noen. En søndagskaffe med den eldre generasjonen eller bare tid med barn og dyr står på programmet. Det blir en aktiv dag som går fort. Det er denne typen dager som gir deg positiv energi.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har store planer denne våren, og de vil koste en del. For å kunne gjennomføre dette, må du ha en lang og bærekraftig økonomisk plan. Når det gjelder husholdningsøkonomi, pleier Fiskene å miste interessen så snart de åpner datamaskinen, men i dag er du mer motivert enn vanlig.

Powered by Labrador CMS