horoskop

Dagens horoskop: Søndag 27. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndagen ønsker du å være effektiv, men nå mer i hjemmet. Du har ikke samme behov for å være den beste, men du vil likevel skryte litt av din kunnskap innenfor et visst område. Væren er et konkurransemenneske og har vanskelig for å motstå en utfordring, spesielt hvis den kommer fra en venn.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen blir rolig, uansett hvilke prosjekter du har planlagt. Nøkkelen til en harmonisk søndag er å ikke stresse, selv om du har mye å gjøre. I løpet av denne dagen tar du tak i små ting som har blitt liggende altfor lenge ifølge deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag vil du gjerne være utendørs og tilbringe det meste av dagen med en hobby. For deg har det en verdi å være nær naturen. Du føler deg roligere, og tankene dine blir klarere når du er i harmoniske omgivelser. Om kvelden unner du deg noe ekstra godt til middag.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndagen trenger du virkelig tid til å komme deg og gjøre ting som gjør deg glad. Det kan være å trene, lese en bok eller bare slappe av. Det som er viktig, er at du ikke stresser eller blir oppjaget. Kvelden handler om glade nyheter.

Løven 23/7-22/8 

Løven er flink til å skjemme seg selv bort, og denne dagen handler om å unne seg selv noe. Det kan være luksusen ved å kunne være spontan og ta dagen som den kommer, men også materielt sett, som å kjøpe noe fint til seg selv eller unne seg en god lunsj. Dagen handler om å oppdage nye perler i nærområdet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis gårsdagen handlet om shopping, blir dagen luksuriøs på en annen måte. Du tilbringer tid med mennesker som står deg nær, og du skjemmer deg bort med god mat og masse hyggelige og spontane aktiviteter. I dag får du nyheter om en venn som bor utenlands eller er på reise.

Vekten 23/9-22/10 

Også søndagen dreier seg om familien, men i dag vil du gjerne være aktiv utendørs hvis været tillater det. Å gjøre ting sammen er noe du virkelig setter pris på, enten det er nødvendige gjøremål eller små, hyggelige utflukter. Kvelden handler om å forberede kommende uke.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en herlig og koselig dag å se frem til. Hvis gårsdagen handlet om å tøye grensene fysisk, blir dette en mer familiær dag der god mat, hyggelig selskap og moderat krevende aktiviteter står i fokus. I dag får du muligheten til å be en nærstående om unnskyldning for noe du har gjort eller sagt.

Skytten 22/11-21/12 

Også søndagen byr på aktiviteter, selv om de ikke er like utmattende som lørdagens fysiske anstrengelser. Du er sannsynligvis sliten i dag, så du unner deg å gjøre ting som er snille mot kroppen, men som samtidig gir næring til sjelen. Det kan være en sopptur eller en lang spasertur.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du treg og har vanskelig for å komme i gang. Hvis du må stå opp tidlig, blir det virkelig tungt. Du vil trenge mye kaffe for å overleve dagen. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt, går alt veldig sakte. Ingenting eller ingen kan få deg til å øke tempoet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har mye å planlegge i nær fremtid, både med arbeid, reiser og sosiale sammenkomster. I dag prøver du å få ting på plass for høsten på en fornuftig måte. Dette innebærer å diskutere med de nærmeste, enten det er venner eller familie. Du ønsker at alle skal være klar over hva som er på gang.

Fiskene 19/2-20/3 

Denne dagen handler også om å gi mye av deg selv. Du vokser når du hjelper andre, og det gjør deg både sterkere og mer innsiktsfull. I dag møter du en person som kommer fra en vanskelig fortid, og det berører hjertet ditt dypt. Å se hvordan andre mennesker har det, gir deg perspektiv på ditt eget liv.

Powered by Labrador CMS