horoskop

Dagens horoskop: Søndag 26. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Søndagen blir en opplevelse for alle sanser. Du nyter alt fra smak til lukt og syn. Kanskje er du i et nytt miljø, besøker en slags messe eller marked. Det blir en herlig opplevelse som gir deg mye inspirasjon å ta med deg inn i hverdagen.

Tyren 20/4-20/5 

I dag vil du rekke så mye som mulig, men som Tyr kan du sjelden være så effektiv hvis du ikke får litt tid til hvile av og til. Du kombinerer hvile med aktivitet, og du får faktisk gjort mye hjemme. En god dag og en fornøyd Tyr.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også søndagen fokuserer på dagslys og frisk luft. Det kan være naturen som lokker, men det kan også være en spasertur i bymiljø med en kafé i sikte. For deg er lyset det viktige, du får ikke nok av det i hverdagen. Kvelden handler om en venns behov for oppmerksomhet.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har sittet fast i et prosjekt, men i dag kommer du videre. Det går sakte, og det tar tid, men du vet at selv de minste fremskrittene teller, så du er ganske fornøyd likevel. Akkurat nå er du inne i en periode hvor du blir glad for de små tingene, det trengs ikke så mye for å få deg i godt humør.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen handler også om fornøyelser, men litt mer økonomiske. Det blir en koselig dag som fokuserer på å være sammen heller enn å gjøre dyre ting. Du trives med å være sammen med venner hjemme over en kaffe eller ta en lang tur i skogen. Alt for å unngå å bruke mer penger.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg mer sosial og vil ut og gjøre ting. Det blir en dag hvor du mer enn gjerne finner på aktiviteter med venner. Et nytt bekjentskap kan trigge nysgjerrigheten din og få deg til å spørre mer enn vanlig. Dette er en person som du tenker veldig ofte på.

Vekten 23/9-22/10 

Også søndagen fokuserer på hjemmet og å skape en hyggelig stemning. Du vil kunne komme hjem og stenge ute kulden og mørket. En god dag å begynne litt med juleforberedelser og adventsaktiviteter, spesielt for Vekter som elsker denne tiden på året. En samtale kan overraske og forklare på samme tid.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du et tilbud som nesten er for bra til å kunne motstå. Det handler om noe du elsker å gjøre, og som noen kan være villig til å betale for. Du ser en mulighet til å delvis støtte hobbyen din. Kvelden handler om en slektning og om noe han eller hun vil fortelle deg.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen bytter du hjemmets fire vegger mot litt mer fristende omgivelser. Det kan være en lang spasertur, et tidlig julemarked eller å gå og vindusshoppe i en by. Denne dagen gir deg mye energi, spesielt hvis solen viser seg, noe som er sjeldent for årstiden.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag beveger du deg både fysisk og mentalt hjemover. Det kan være at du avslutter en reise, men det kan også være at du holder deg hjemme og bare nyter roen. Du er ganske trøtt denne dagen, så du tenker ikke så mye, du bare er.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen begynner rolig, men blir litt hektisk. Du bruker morgenen på å være sammen med dine nære og kjære, men så må du dra et sted, og da innser du at du har det travelt. Vannmannen er en ekte tidsoptimist, og når det kommer til reiser, kan det være av dårlig kvalitet.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndagen handler det om dine nære og kjære. Det kan være en større familiesamling, en koselig middag med familien eller en ettermiddag med morsomme spill og kaffe. Uansett hva du finner på, får du tilbringe tid med de personene som betyr mest for deg.

Powered by Labrador CMS