horoskop

Dagens horoskop: Søndag 25. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag omfavner du din skapertrang. Etter å ha jobbet med små og forvirrende detaljer hele uken, er det deilig å få slippe kreativiteten løs og gjøre ting på impuls heller enn etter logikk. Dagen passer også godt til all slags fysisk utfordring. Væren er et tegn som trenger å bevege seg.

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du gode nyheter angående penger eller en investering. Dette vil være en byrde løftet av dine skuldre. Med tanke på den generelle situasjonen har du vært bekymret for at du har tatt på deg for mye, nå kan du endelig puste ut. I dag vil du gjerne være utendørs sammen med familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har lovet å hjelpe en slektning i dag, noe du egentlig ikke vil gjøre, samtidig som du ikke er typen til å trekke deg tilbake når du har gitt ditt ord. Til tross for din litt negative holdning fra begynnelsen, blir det en herlig dag hvor du faktisk har det veldig hyggelig. Noen ganger er det bra å bare gjøre ting uten å tenke for mye.

Krepsen 21/6-22/7 

Søndagen byr på en variert agenda. Her kan familie eller venner spille hovedrollen. I dag gjør dere ting sammen, og du synes det er koselig, spesielt hvis dere har et felles prosjekt dere jobber med. I løpet av dagen får du nyheter om en venn.

Løven 23/7-22/8 

I dag innser du at du ikke trenger å være den beste. Det blir en dag hvor du er ekstra snill mot deg selv og unner deg litt luksus. Essensen av denne dagen er å være koselig, berikende og energigivende. Du unngår alt som er kjedelig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen fortsetter i samme stil som lørdagen. Det blir en berikende dag hvor du nyter øyeblikket og unner deg det beste helgen kan tilby. I dag vil du gjerne være utendørs, nærheten til naturen forsterker båndet ditt med fullmånen og gir deg en form for dobbel positiv energi.

Vekten 23/9-22/10 

Søndagen blir en veldig åpen dag som handler om hva du gjør den til. Å ha denne friheten er noe du ikke er vant med, og all valgmulighet kan gjøre deg passiv. Ikke tenk så mye, men ta dagen som den kommer og nyt øyeblikket i stedet for å planlegge fremover.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er en person som ofte har mange planer, men ikke alltid tid til å gjennomføre dem. I dag har du imidlertid ikke så mye på timeplanen, så det passer perfekt å starte opp et av de prosjektene du vil realisere. En skikkelig oppstartsdag med andre ord.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen byr på et spennende møte med en type person du vanligvis ikke ville omgås med i det hele tatt. Du overrasker deg selv med å føle sterk sympati og høy grad av gjenkjennelse i denne personen, til tross for at dere, utad sett, ikke har mye til felles.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag utfordrer du deg selv, og til din glede svarer kroppen betydelig bedre nå enn den gjorde i begynnelsen av uken. Dette er en gledelig nyhet. Du prøver også en hobby eller en sport du har hatt pause fra og merker til din glede at kunnskapen og talentet ditt fortsatt er der.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen blir rolig. Det er den eneste dagen denne uken hvor du ikke er fullbooket. Du nyter å kunne ta dagen som den kommer uten stress. I dag får du også muligheten til å ta beslutninger angående en reise. Det blir noe å se frem til.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det familien og de nære som gjelder. Det blir en rolig og hyggelig dag med mye mat, latter og varme. Det er sjelden du kan samle så mange sammen fordi alle har sine egne ting å gjøre, men i dag lykkes du med å få med de fleste, og det er du fornøyd med.

Powered by Labrador CMS