horoskop

Dagens horoskop: Søndag 24. september

Slik blir din søndag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

I dag er det en mulighet eller en risiko for at du støter på en person fra din fortid. Sannsynligvis er det noen du har savnet, men det kan også være en person du ikke er helt ferdig med. Uansett situasjon, er det en mulighet til å gjenopprette kontakten med din fortid.

Tyren 20/4-20/5 

I dag senker du tempoet betraktelig. Det har vært en intens uke, og du trenger rom for tankene og følelsene dine. Uansett hvordan du tilbringer dagen, bruker du den til å bearbeide det som har skjedd i løpet av uken. De fleste Tyrer tenker best når de jobber med hendene.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen oser av ro. Du nyter å slippe unna stress denne dagen. Det er glede i å bare være til stede, spesielt hvis du har muligheten til å tilbringe dagen utendørs. I dag uttrykker du deg gjerne gjennom kreativitet, enten det er gjennom en hobby eller en kunstform.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndag feirer du en slektning eller venn. Du vil gjerne skjemme bort denne personen litt ekstra, og du viser, både i ord og handling, hvor mye de betyr for deg. Kvelden handler om å se fremover og ha det gøy.

Løven 23/7-22/8 

Søndagen handler om å lage det skikkelig koselig rundt deg. Du merker at høsten er på vei, og da vil du gjøre det hyggelig og hjemmekoselig. Det kan inkludere en shoppingtur for å supplere med detaljer som lys, pledd og puter. I dag får du nyheter fra en venn.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag føler du deg litt tregere enn resten av uken. Det gjør at du ikke stiller altfor høye krav til deg selv, og du unner deg en sen morgen og en rolig start på dagen. I dag handler mye om ditt eget velvære, enten det er gjennom en hobby, yoga, meditasjon eller bare litt egentid med hjemmespa.

Vekten 23/9-22/10 

Også søndagen handler om å ha det gøy og holde seg hjemmefra. Du lader batteriene bedre når du ikke trenger å tenke på rengjøring, klesvask eller andre kjedelige oppgaver. I dag oppdaterer du deg litt på nyheter fra vennegjengen din. Du føler at du har gått glipp av noe.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også søndagen handler om å oppdage nye ting og nyte å være fri. Uansett om du er ute alene eller har noen med deg, blir det litt av et eventyr der du utfordrer deg selv til å gjøre ting du vanligvis unngår. Kvelden bringer nyheter.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vil du gjerne være fysisk aktiv. Det kan være en tur utendørs, trening på treningsstudio eller å vie dagen til en fysisk hobby. Du føler deg bra av å bevege deg, men det har ikke vært så mye fysisk aktivitet som du skulle ønske i det siste, og det kompenserer du for i dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir en skikkelig utfordring, og du føler kanskje ikke at du er så ladet som du skulle ønske. Du har likevel det gøy og får tilbringe tid med mennesker som er ganske like deg når det kommer til sport og trening. Kvelden byr på hjemmekos og god mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også søndagen har litt småprosjekter på agendaen. Du tar ting i et behagelig tempo uten å stresse. I dag hjelper du en venn ved å bære, kjøre eller gi råd. Det blir en morsom og variert avslutning på uken. Kvelden handler om skravling og familie.

Fiskene 19/2-20/3 

På søndagen er du litt mer aktiv enn på lørdagen. Du drar gjerne for å besøke en slektning eller er ute i naturen. For deg handler denne dagen om å være sammen med mennesker som står deg nært. Det blir en hyggelig og berikende dag. Om kvelden får du muligheten til å glede noen.

Powered by Labrador CMS