horoskop

Dagens horoskop: Søndag 24. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndagen prøver du å fokusere på øyeblikket. Du er en personlighetstype som ofte tenker fremover eller grubler over ting som har skjedd, og det gjør at du glemmer å stoppe opp og bare være. I dag trener du aktivt på å gripe dagen. Det blir en berikende og herlig dag.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en herlig lørdag er du kanskje ikke like opplagt som vanlig, men hva gjør vel det, du har fri og kan velge å gjøre ingenting. Nyt dagen og bry deg ikke om aktiviteter hvis du heller vil ta det med ro. For deg handler dagen om å lade batteriene.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tvillingen er veldig motebevisst, og du er trendy og vil gjerne følge med på det siste. I dag føler du at du trenger å oppgradere garderoben din for våren og sommeren. Den miljøbevisste Tvillingen liker å handle på bruktbutikker eller leter etter gode miljøvalg.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det noen som trenger deg mer enn du trenger å gjøre det du har planlagt å gjøre. Det viktige er å være der for denne personen, selv om det betyr avlyste planer og nedprioriterte fornøyelser. Hvis du bryr deg om en person, er du der både i medgang og motgang.

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du gjøre noe som bryter med hverdagen, så derfor drar du på en reise eller en utflukt med noen som står deg nær. Det blir en morsom dag der du henter energi fra omgivelsene. I løpet av dagen kan du la kreativiteten din blomstre.

Jomfruen 23/8-22/9 

Søndagen passer best for aktiviteter utendørs eller som er fysisk krevende. Du trenger å rydde tankene, og det gjør du best når du beveger deg. Da lar du ditt underbevisste prosessere alle problemene du har støtt på i løpet av uken. Om kvelden kan du få en overraskende samtale.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en slektning som du gjerne vil møte, men i det siste har du ikke hatt tid til å se vedkommende så mye som du ønsker. I dag tar du gjerne med deg vedkommende på en spasertur og en hyggelig kaffe. Vedkommendes livserfaring og visdom hjelper deg med å se dine egne problemer fra et annet perspektiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag vil du fikse hjemme. Våren har sneket seg inn, og når det blir lysere ute, innser du at det er på tide med både storrengjøring og litt forandringer hjemme. Det blir en kreativ dag, men når du ser resultatet, blir du veldig fornøyd med innsatsen din. Skorpionen har et øye for det unike.

Skytten 22/11-21/12 

I dag senker du tempoet betydelig. Skytten har vanligvis to moduser, enten full fart eller total avslapning, det finnes ingenting mellom for deg. Denne dagen handler om å lade batteriene, og du gjør det gjerne i en rolig atmosfære. I løpet av dagen får du høre en uventet nyhet fra en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir uvanlig luksuriøs for å være en søndag. Hvis det er noe de fleste jordtegn verdsetter, er det å sette litt ekstra krydder på hverdagen, og det har du i overflod i dag. Det blir alt fra å sove lenge til en luksuriøs frokost og morsomme aktiviteter. Dagen avsluttes like herlig som den begynner.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også søndagen byr på en god dose frisk luft. I dag er du litt eventyrlysten og prøver gjerne noe nytt. Dagen handler også om vennskap, dyr og å gjøre ting sammen med familien eller partneren din. Om kvelden tillater du deg å kose deg litt ekstra med både mat og drikke.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag står hvile og restitusjon på agendaen. Dette kan variere fra Fisk til Fisk. Noen personer forlater ikke engang sengen, mens andre kan ta en lang og rolig joggetur. Som regel har du det bra når du er aktiv så lenge det handler om mer avslappede aktiviteter.

Powered by Labrador CMS