horoskop

Dagens horoskop: Søndag 23. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir også sosial og hyggelig. Nå tilbringer du mest tid med nære venner eller familie. Du trenger å puste ut, og det gjør du best når du ikke føler at du må vise frem dine beste sider. Du kan slappe av og være lat uten at noen bryr seg.

Tyren 20/4-20/5

Du vil komme deg litt bort denne søndagen, og det kan være en endring av miljø eller bare en hyggelig utflukt som gjelder. Uansett planene for dagen, prøver du å ha det hyggelig. Du er lett å være sammen med og sjarmende, noe som gjør at folk trives i ditt selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen blir den perfekte avslutningen på en delvis turbulent og følelsesmessig uke. I dag realiserer du flere av planene du har lagt for uken. Dagen handler om å delvis møte dine frykter, men også om å akseptere dine svakheter og være stolt av deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis du føler deg mer energisk i dag, anbefales utendørsaktiviteter. Frisk luft får deg til å føle deg levende. Du er sosial og vil gjerne være sammen med vennene dine, det er spesielt en person som du har savnet mye. Dere kan kanskje ikke møtes, men dere kan snakke i telefonen eller via sms.

Løven 23/7-22/8

I dag fortsetter eventyrene dine, men heller med familien eller partneren din enn med vennene dine. Selv om dagen ikke tester grensene dine på samme måte som lørdagen, vil du fortsatt utfordre deg selv litt. Dagen handler også om nyheter som gjelder en investering du nylig har gjort.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis du kan være hjemme og holde på med småprosjekter i dag, vil du gjerne det. Hjemmet ditt er din borg, og det er der du henter deg inn og finner tilbake til tryggheten igjen. I dag får du kontakt med en venn eller bekjent fra barndommen. Det blir litt av en nostalgisk opplevelse.

Vekten 23/9-22/10

I dag føler du deg uvanlig glad og fri. Du vil gjerne være sammen med venner eller familie, så lenge du ikke er alene. Akkurat nå er du veldig sosial og har et sterkt behov for å omgi deg med mennesker. Dagen kan også handle om nærhet til dyr og natur.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen handler om å være brutalt ærlig og utleverende. Skorpionen pleier å være opptatt av sine hemmeligheter, så følelsen av å ville dele kan være ganske ny for deg. Et tips er å ikke fortelle alle hemmelighetene dine på en gang.

Skytten 22/11-21/12

Søndagen blir en varm og herlig dag som handler om vennskap, morsomme aktiviteter og å leve i øyeblikket. Denne dagen byr på nye omgivelser og annerledes opplevelser. Vær nysgjerrig og grip tak i perlene denne søndagen har å by på.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter en intensiv uke og en enda mer intens helg, er du helt utslitt. Du sover så mye som mulig denne dagen, og det fascinerer vennene dine hvor en Steinbukk kan finne et sted å krype inn i for fem minutters hvile. Du er ekspert på å slappe av i de mest uvanlige situasjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du får massevis av morsomme rykter og innsideinformasjon i dag. Det dreier seg om en gruppe mennesker som du følger litt på avstand, men som du har vært nærmere med tidligere. Det blir en god dag og en enda hyggeligere kveld. Selv om du ikke aktiverer deg så mye, nyter du denne søndagen.

Fiskene 19/2-20/3

En ung slektning kommer med overraskende nyheter i dag, og du vet at du burde være overlykkelig på deres vegne. Dessverre er deres lykke knyttet til en viss type tap for din del, så nyhetene føles litt sånn halvveis. Ettermiddagen handler om en hobby.

Powered by Labrador CMS