horoskop

Dagens horoskop: Søndag 20. august

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag benytter du deg av list og dine medfødte talenter din til å lede, heller enn diplomati. Du har innsett at du er dårlig til å inngå kompromisser, så strategien din er å få vennene og familien din til å tro at du møter dem på halvveien når dere egentlig gjør akkurat som du vil.

Tyren 20/4-20/5 

I dag lever du helt i øyeblikket. Det blir en skikkelig "Carpe Diem"-dag der du ikke vil bestemme noe på forhånd, men tillater deg selv å være impulsiv og fri. Du har vanligvis litt vanskelig for å improvisere, men i dag får du hjelp fra luft og vann, noe som gjør deg mer fleksibel.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag trenger du tid for deg selv for å fordøye en intens og følelsesmessig sterk uke. Dessverre er det ikke så enkelt å trekke seg tilbake. Du er en populær person som både vennene dine og familien søker til. Du må markere at du trenger å få være i fred.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndagen tar du deg tid til å tenke grundig. Du er en person som blir mye styrt av følelsene dine, men samtidig er du lojal og har en høy moralsk terskel. Det du holder på med er tabu, ikke bare i henhold til gjeldende normer, men også i henhold til deg selv. Er du villig til å gå imot dine egne verdier?

Løven 23/7-22/8 

I dag planlegger du ikke så mye, men tar dagen som den kommer. Hvis en venn ringer og vil møtes, er du med, men du kan like gjerne tilbringe tid med familien eller besøke en slektning. For deg er friheten til å kunne gjøre litt som du vil veldig viktig; det er da du har det best.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det har vært en begivenhetsrik uke, og du er mer sliten enn du vil innrømme. Søndagen er en god dag for å hvile opp og lade batteriene. Gjør ting som gir deg god energi, som å være ute i naturen, lage mat eller til og med rydde. Jomfruen trives ekstra godt i et rent hjem.

Vekten 23/9-22/10 

Etter en sosial lørdag passer det bra med en roligere søndag. I dag evaluerer du uken som har vært og lager en mental liste over fordeler og ulemper. Det er mye du synes har vært bra, men også ting du vil forbedre. Dagen handler også om å skjemme deg selv bort skikkelig.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen er sjelden virkelig lat, men når du først er det, tar du deg god tid til å slappe skikkelig av. Alt fra å sove lenge til å bestille mat for levering. Det kan til og med hende at du ikke engang står opp av sengen. En ekte "ta vare på deg selv"-dag.

Skytten 22/11-21/12 

På søndagen er du i strålende humør. Du glitrer av sjarm og karisma. Det er en glede og en appetitt på livet som de fleste som møter deg, finner oppfriskende. Hvis du er singel, er dette en dag som er skapt for en date. Selv Skytter som er i et forhold, kan oppleve litt romantikk.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en intens dag som venter, men ikke like krevende som i går. I dag fokuserer du på å se bra ut og vise at du er kreativ og smart når det trengs. Denne dagen handler også om en flørt og virkelig morsomme nyheter av den typen nyheter som er verdt å feire.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hvis været er fint i dag, går du gjerne en tur eller trener utendørs. Du trenger solenergi og varme for å klare høsten som kommer. I dag får du også nyheter fra en slektning. Du blir både glad og overrasket på deres vegne. Kvelden blir hyggelig, men rolig.

Fiskene 19/2-20/3 

Det beste du kan gjøre i dag, er å være ærlig og ikke skjule noe, selv om det instinktivt føles enklere å ikke si sannheten. Mye av det som skjer fremover, avhenger av din åpenhet og at du våger å være sårbar, selv om det får deg til å føle deg utsatt.

Powered by Labrador CMS