horoskop

Dagens horoskop: Søndag 19. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en direkte motsetning til lørdagen. Den tilbyr roligere og mer dempede sosiale aktiviteter. I dag vil du gjerne besøke en eldre slektning eller venn. Deres livserfaring og visdom gjør at du alltid føler deg trygg på å spørre dem om råd, selv om det er veldig personlig.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil du gjerne tilbringe tid med en venn eller et yngre familiemedlem / slektning. Det blir en koselig og ganske rolig dag som inkluderer god mat, sladder og kanskje litt shopping. Nå som vårstemningen begynner å komme fram, vil du gjerne fornye garderoben din.

Tvillingene 21/5-20/6

Søndagen byr på litt variasjon. Du er omgitt av en mengde prosjekter hjemme som du har startet på, men ikke blitt ferdig med. I løpet av dagen møter du en venn som har problemer i forholdet sitt. Du forstår hvorfor disse problemene har oppstått, men vennen din nekter å se sannheten fordi det gjør vondt.

Krepsen 21/6-22/7

Du virker ikke å ha noe planlagt denne søndagen, noe som gjør deg mer fleksibel enn vanlig. Det blir en herlig dag der du unner deg det lille ekstra. Det kan være en brunch med vennene dine, et par timer med en hobby du elsker, eller kanskje kjøper du noe du har ønsket deg lenge.

Løven 23/7-22/8

I går kom det opp informasjon om en venn, og nå står du overfor valget om du skal fortelle det til dem eller ikke. Det du bør spørre deg selv er om vennen din kan endre situasjonen eller om de vil ha det bedre av å vite enn å være usikker. Hvis svaret er nei, bør du holde kjeft.

Jomfruen 23/8-22/9

Søndagen handler om både indre og ytre velvære. Du tar vare på deg selv med alt fra hvor lenge du sover til hva du putter i deg og hvordan du trener. Søndagen blir en rolig oase i en ganske travel hverdag. På kvelden passer det bra å treffe en slektning.

Vekten 23/9-22/10

Også i dag er helt eller delvis dedikert til løftet du ga en venn eller slektning. I dag er du mer positiv fordi gårsdagen gikk så bra. Også søndagen blir morsom og givende. Om kvelden unner du deg å være lat og å spise godt.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen blir på en måte en fortsettelse av den fine lørdagen. Hvis du har mulighet, vil du gjerne tilbringe mer tid utendørs denne dagen. Frisk luft og gjerne landlige omgivelser får deg til å slappe av og glemme alle bekymringer. Kvelden handler om et økonomisk valg.

Skytten 22/11-21/12

Noe på lørdagen fikk deg til å huske en venn som du verken har sett eller hørt fra på evigheter. Du blir rammet av nostalgi og savn, både for det dere to hadde sammen, men også for det du selv en gang var. I dag tar du kontakt med vennen din for å gjenoppleve gamle minner.

Stenbocken 22/12-19/1

Også på søndagen tar du en del beslutninger, og det skyldes at det ikke er noen tilgjengelig som kan hjelpe deg eller styre situasjonen. Til din store glede legger du merke til at initiativet ditt ikke bare blir verdsatt, men fordi du er veldig flink til det du gjør vises det også i resultatene.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen er du gjerne ute hvis det er mulig. Du ser ut til å tilbringe dagen med familie og slektninger. Hvis været er fint, kan det bli noen vinteraktiviteter og grilling, ellers er en kort spasertur og koselig kaffe en god alternativ for å gjøre denne søndagen ekstra spesiell.

Fiskene 19/2-20/3

I dag går du inn i deg selv og fokuserer på din åndelige utvikling. Blant alle tegnene i dyrekretsen er Fisken den som mest bevisst søker inn i sitt indre og utforsker det potensialet du har i deg. Det blir en fin dag som gir deg ro og harmoni. En god avslutning på en intensiv uke

Powered by Labrador CMS