horoskop

Dagens horoskop: Søndag 18. juni

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det nymåne, og det markerer en ny start for deg og et familiemedlem du har kranglet mye med. Dere legger fortiden bak dere, og i dag omgås dere uten problemer. Det blir en koselig dag der du slapper av og samler sårt trengt energi.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen henter du inspirasjon fra naturen. Mange Tyrer har en kunstnerisk side, og det kan hende du tar med deg en skisseblokk eller et kamera ut i skogen. Du legger merke til skjønnheten i detaljer, og du ønsker å formidle det du ser til andre. Kvelden byr på en skikkelig søndagsmiddag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler om å puste og finne roen. Deler av denne uken har vært stressende, og du trenger virkelig muligheten til å både fordøye inntrykkene og bare ta en pause. Dagen passer godt til lange turer i naturen. Du samler energi på best mulig måte når du er utendørs.

Krepsen 21/6-22/7 

Dagen byr på en forandring av omgivelser og en mulighet for ettertanke og refleksjon. Det blir en rolig og behagelig dag der du nyter livet og stillheten. Du pleier ofte å være rastløs og har vanskelig for å slappe av, men i dag får du hjelp til å samle deg og roe ned mentalt.

Løven 23/7-22/8 

Også søndagen er delvis dedikert til ditt hjemmeprosjekt, men i dag tar du også tak i økonomiske og fremtidsrelaterte aspekter. Det blir en dag som handler mye om å tenke fremover og planlegge på lang sikt. En god dag for å sette opp en spareplan. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis gårsdagen handlet om andre, handler denne dagen om deg og dine behov. Dette er en utmerket dag for å ha hjemmespa og unne deg litt ekstra pleie. I løpet av denne dagen møter du en person fra fortiden som berører deg sterkt.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en venn eller slektning som har litt vanskelig for å holde seg til sannheten. Selv om vedkommende ikke direkte lyver, pynter hen ofte på sannheten eller unngår å snakke om sensitive emner helt og holdent. Du prøver å snakke med hen om problemet, men det er tvilsomt om du når frem.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen ser ut til å bli fysisk aktiv. Det pleier å være to typer Skorpioner, de som elsker å utfordre og presse seg fysisk, og de som naturen av er ganske late. Uansett hvilken type du er, ønsker du å prøve å utfordre deg selv litt mer enn du pleier. Om kvelden sover du godt.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du gjerne handle. Det kan være garderoben din som trenger fornyelse, noe fint til hjemmet, eller bare litt shopping for moro skyld sammen med en venn. Dagen byr på fine og litt uventede funn. Du har en god nese for forretninger denne søndagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Også søndagen handler om å satse alt og vise hva du kan og hva du vil. Mye av denne dagen dreier seg om teknologi og å finpusse visse ferdigheter. Du føler at du er på rett vei, men du er likevel takknemlig for å få de små justeringene du trenger. Kvelden handler om familien.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen benytter du anledningen til å utforske ulike typer bymiljøer. Det kan være et marked, et loppemarked eller en sommerbegivenhet. Det blir en koselig dag som byr på fargerike inntrykk. I dag omgås du med en morsom og intelligent person som du ikke kjenner så godt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag handler det om kos hjemme og familie. Hvis du ikke har tilgang til familie, kan dine nærmeste venner fungere som erstatning. Denne dagen dreier seg helt og holdent om kaffe, sladder og å bare ta det med ro. Du nyter å kunne være skikkelig lat i dag.

Powered by Labrador CMS