horoskop

Dagens horoskop: Søndag 17. september

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Også søndagen preges delvis av vennene dine som er sinte på hverandre. Du prøver å mekle og finne et slags kompromiss, men det er vanskelig når ingen av partene vil. Ettermiddagen ser ut til å dreie seg om en slags form for feiring, enten det er en venn, en slektning eller en kollega.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen handler om familie og samvær. Når jordtegn er involvert, handler samværet ofte om matbordet. I dag blir du enten invitert til eller inviterer til en herlig søndagsmiddag eller ettermiddagskaffe.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du begynner å planlegge høsten litt mer aktivt. Mørket og kulden om morgenen minner deg om at det ikke lenger er sommer. For deg er det viktig med en strukturert hverdag som kontrast til de litt mer impulsive helgene. I dag setter du mål som varer frem til jul.

Krepsen 21/6-22/7 

På søndagen er du uvanlig leken og lett til sinns. Hvis du har egne barn eller kjenner barn, tilbringer du gjerne tid med dem. Hvis det ikke er barn å være sammen med, tilbringer du tid med venner som har kjæledyr. Å klappe en katt eller gå en tur med en hund gjør underverker for sinnet ditt.

Løven 23/7-22/8 

Du har noen problemer i ditt privatliv, og det er på tide at du tar tak i dem i stedet for å skyve dem under teppet. Selv om det er ubehagelig å være den voksne i denne sammenhengen, er det akkurat det du må være i dag. Du må være den som tar opp problemet og tør å foreslå en ubehagelig løsning.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også søndagen dreier seg om en slektning for deg. I dag blir du irritert over at det virker som om du er den eneste som stiller opp, og du blir varm i hjertet når du ser hvor mye innsatsen din betyr for slektningen din. Dagen har også en høy kosefaktor med kaffe og litt saftig sladder. Undervurder aldri eldre menneskers observasjonsevne.

Vekten 23/9-22/10 

Du møter mange nye mennesker denne dagen, og du synes det er spennende. Det er spesielt miksen av forskjellige bakgrunner og aldre som fascinerer deg. Din nysgjerrighet og åpenhet gjør at de menneskene du møter, trekkes mot deg. Uten å vite det, knytter du flere verdifulle kontakter i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

På søndagen sørger du for å skjemme deg bort skikkelig, enten det er med en rolig morgen, brunch, kaffe med venner eller hjemmespa. Det viktige er å legge til litt luksus i hverdagen og presse det siste ut av sommeren. Det blir en herlig dag som lader deg opp med positiv energi.

Skytten 22/11-21/12 

Søndagen handler om en relativt nyoppdaget interesse du har. Dette er noe du er lidenskapelig opptatt av, men som du sjelden får tid til å gjøre. I dag unner du deg den tiden, og dagen blir herlig aktiv på en god måte. I løpet av dagen kan du bruke litt mer penger enn du hadde tenkt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er litt treg i starten av denne søndagen, men det gjør ikke så mye, siden det er i tråd med planene dine. Du unner deg god mat, mye hvile og bare koser deg i dag. Du nyter veldig å ikke måtte gjøre noe spesielt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen fokuserer på å unne deg ting og shopping. Du har holdt igjen ganske mye den siste måneden, og i dag vil du bruke litt penger på deg selv. Du synes du fortjener å bli bortskjemt etter denne uken. Kvelden byr på en unik matopplevelse.

Fiskene 19/2-20/3 

Søndagen handler om uformelt samvær. Det blir en avslappende dag der du nyter å ha fri. Du oppdaterer deg gjerne litt på nyheter fra vennegjengen din. Det har vært mye arbeid den siste tiden, så du vil forsikre deg om at du ikke har gått glipp av noe viktig.

Powered by Labrador CMS