horoskop

Dagens horoskop: Søndag 17. desember

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndag føler du et sterkt behov for å være alene. Det har vært en intensiv uke, og du trenger tid til dine egne tanker. Denne dagen passer også bra til roligere aktiviteter som yoga eller meditasjon. På kvelden venter det nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

Søndagen er litt roligere, og du får muligheten til å ordne hjemme eller på jobben. Det blir en koselig dag som oser av julestemning. I dag får du utfolde din kreativitet og kunstneriske side. Kvelden handler også om å treffe familie og slekt.

Tvillingene  21/5-20/6 

Søndagen fokuserer helt på å få den rette adventsstemningen til å komme. Det blir en koselig dag med litt ekstra. Du pleier ikke å være tradisjonell, men akkurat denne julen ønsker du en ekte klassiker, både for din egen del og for å glede noen du står nær.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag leter du etter en julegave til noen du bryr deg ekstra mye om. Det blir en stressende dag som kan gi deg noen grå hår, men til slutt er det verdt alt besværet fordi du vet hvor glad denne personen vil bli. Om kvelden liker du å være fysisk aktiv.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen tillater du deg å være litt mer egoistisk og fokusere på hva du vil gjøre i stedet for å ta vare på alle andre. Det blir en dag som gir deg mye energi og får deg til å helbrede både fysisk og mentalt. Slike dager er uvurderlige midt i hverdagskaoset.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du både energi og lyst til å være litt mer aktiv. Det blir en morsom og utviklende dag med både aktiviteter og nye miljøer. I dag lærer du nye ting. Kanskje prøver du en ny sport eller utforsker et kulturelt område. Kvelden handler om familie og hjemmekos.

Vekten 23/9-22/10 

I dag skjer det ting. Delvis er det en overraskelse som varmer deg dypt, og delvis får du se nye spennende og inspirerende miljøer. Dette er en dag hvor du kan uttrykke din kunstneriske side og la kreativiteten strømme. En person gir deg et fint kompliment i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag liker du å være sammen med mange mennesker samtidig. Det kan være gløgg, fest, familiemiddag eller bare julekos med familie og venner. Enten du bygger pepperkakehus eller er det glitrende midtpunktet på festen, trives du, og det vises på deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag unner du deg å hvile skikkelig. Kanskje unngår du mennesker helt og holdent eller bare tilbringer tid med dine nærmeste. Det blir en koselig dag selv om du har vanskelig for å få den rette julestemningen til å komme. Noen ganger må man bare akseptere at du ikke er en ekte juleentusiast.

Steinbukken 22/12-19/1 

Søndagen blir rolig men koselig. Det er en herlig julestemning som gjennomsyrer hele dagen. I dag kan det også være tid for å møte et nytt familiemedlem eller en person du ikke har sett på veldig lenge. Det blir et følelsesladet møte fullt av latter og kanskje noen tårer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Søndagen byr både på julekos og en liten utflukt. Dagen handler mye om et kjæledyr eller en baby. Det blir en morsom, men også intens avslutning på uken. Bare sørg for å få litt tid til deg selv i løpet av dagen.

Fiskene 19/2-20/3 

Også søndagen kretser rundt julen primært, men også rundt nyttår. I dag handler det om å handle både julegaver og kanskje noe fint til deg selv. Det er ekstra viktig når det gjelder nyttårsaften, da vil du skinne som den stjernen du er.

Powered by Labrador CMS