horoskop

Dagens horoskop: Søndag 16. april

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det blir en morsom søndag som tester både din tålmodighet og din oppfatning av hva du egentlig tør og hva du er redd for. Du gjør ditt beste for å ikke ha noen fordommer, men være åpen for nye opplevelser. På kvelden møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen begynner med at du får sove ut for så å nyte en virkelig god frokost eller brunch. Hele dagen går i et litt søvnig tempo. Du bestemmer ingenting på forhånd denne dagen, men gjør det du har lyst til i øyeblikket. Kvelden handler om et nytt bekjentskap.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag koser du deg gjerne hjemme eller i en virkelig behagelig og avslappet atmosfære. Dagen blir rolig og energigivende. Selv om du skjemmer bort deg selv, handler det mer om å gjøre ting som er bra for sjelen og for kroppen enn å spise god mat. Du vil føle deg sunn og frisk.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis lørdagen fokuserte på familie og hjem, handler søndagen om deg og dine behov. Det blir en fantastisk og rolig dag der du gjør det du liker best. Det kan være å ta vare på deg selv fysisk, men det kan også handle om en hobby eller annen aktivitet.

Løven 23/7-22/8

Søndagen blir en rolig, men herlig dag, der du tillater deg å være helt fri fra andre menneskers meninger. Du følger en plan som er laget på forhånd og holder deg til den, selv om det er fristende å ta seg noen ekstra friheter. Kvelden blir interessant og informativ.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske rolig og behagelig dag der du med fordel kan fullføre alle prosjektene du har startet hjemme. Noen ganger når du er kreativ, kan du ha veldig mange baller i luften samtidig, og da gjelder det å ha disiplinen til å fullføre prosjektene dine slik at de ikke blir liggende.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å se innover. Det har oppstått en vanskelig situasjon mellom deg og en venn, og nå leter du etter svaret på hvorfor det har blitt slik. Du vet at du er delvis skyldig, men du har en tendens til å putte hodet i sanden når det kommer til dine egne feil.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag lar du kreativiteten din blomstre skikkelig. Du nyter virkelig å se kunstverk vokse frem ved hjelp av dine hender, uansett om det er matlaging, maling, håndverk eller å fange omgivelsene dine på bilde. Det blir en herlig søndag.

Skytten 22/11-21/12

Du unner deg ordentlig egenpleie dag i dag. For deg er det herlig å kunne skjemme bort både kroppen og sjelen din innimellom. Du vil gjerne vie deler av dagen til åndelig opplysende aktiviteter som meditasjon, yoga eller annen trening. Resten av dagen består bare av total avslapning.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen byr på noen uvanlige, men veldig morsomme opplevelser. Du bør ikke være redd for å prøve nye ting, uansett om det er planlagt eller litt impulsivt. Hvis du følger strømmen og er spontan i dag, vil du oppleve en enda mer interessant søndag.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen får du gjort mye og det gjør deg veldig fornøyd. Du innser at du er på god vei mot å nå et delmål du har satt deg. Selv om dette ikke er en betalt jobb, men mer en hobby, er du likevel like ivrig etter å prestere og levere.

Fiskene 19/2-20/3

På søndag går månen inn i ditt eget tegn, og det forsterker noen av dine fineste kvaliteter, som din empati og omsorgsfulle væremåte. I dag passer det bra å tilbringe tid med eldre, barn eller dyr. Du føler deres behov og nyter å kunne ta litt ekstra vare på dem.

Powered by Labrador CMS