horoskop

Dagens horoskop: Søndag 15. januar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir morsom og aktiv. Du er gjerne ute denne dagen, men om det ikke er et alternativ, er du aktiv i et innemiljø i stedet. Det viktigste for deg er å komme i bevegelse og føle deg skikkelig sliten etterpå. Kvelden blir morsom, men tidlig.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen er det stille og du får muligheten til å holde på med litt med andre ting enn du vanligvis gjør. Uansett om du jobber eller bruker dagen på en hobby, legger du hjerte og sjel i det du gjør. På ettermiddagen får du morsomme nyheter fra en lykkelig slektning.

Tvillingene 21/5-6/20

Du dummer deg ut i dag og det er ingenting du kan gjøre med det. Noen ganger har du en evne til å la ting plumpe ut og i dag er en av de dagene du ikke synes ha kontroll over hva du sier. Du tenker én ting, men når du må sette ord på tanken blir det feil.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne søndagen prøver du å få opp tempoet på et prosjekt og det går over all forventning. Trikset ditt er å fokusere på én ting om gangen og ikke stresse deg opp med små ting. Kvelden handler om å vise følelser og være åpen for det nye.

Løven 23/7-22/8

Det er ingenting å bekymre seg for selv om du har en litt gnagende følelse i magen. Det handler om å innse at ting kan gå galt uansett hvilken avgjørelse du tar og du misliker å ikke kunne påvirke resultatet. Kvelden handler om å kose seg med venner.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er noe bestemt med tegnet ditt akkurat nå som lar deg presse deg selv for å gi uventede resultater. Du liker å skape, og når månen er i denne stillingen øker kreativiteten din enda mer. Du føler deg kunstnerisk.

Vekten 23/9-22/10

Du kommer ikke overens med en slektning akkurat nå, men dere blir tvunget til å komme sammen uansett fordi ytre omstendigheter krever det. Prøv å finne fram din diplomatiske side.

Skorpionen 23/10-21/11

Lørdagen handler om å gjøre ting fordi det er gøy, ikke fordi du må. Det blir en god og kreativ dag hvor du utvikler en ny metode for å nå bedre resulterer i en hobby. Du kan være veldig ressurssterk når du vil, og du er i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du sosial og oppsøker aktivt folk å tilbringe tid med. Den siste tidens isolasjon er brutt og du vil ut og se folk. Det kan være at du har vært syk eller bare trukket deg tilbake for å være alene med tankene dine.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om en tur og du er ikke akkurat i toppform. Du blir irritert på en person som prøver å komme nær deg i dag og det er hovedsakelig fordi du føler behov for å stå alene og bare ta det med ro. Den sene kvelden i går har satt sine spor.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en morsom og interessant søndag som byr på både aktivitet og mye fred og ro. Hvis du er interessert i sport, kan du enten se sport eller øve på det selv i dag. Søndagen handler om å gjøre noe annerledes enn i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du unner deg selv ganske mye denne søndagen. Uansett om du inviterer deg selv på besøk, går en lang tur eller tilbringer dagen på sofaen i selskap med en god serie eller film, vil du nyte dagen til det fulle. Dette er en dag som kun handler om deg.

Powered by Labrador CMS