horoskop

Dagens horoskop: Søndag 12. mai

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du er gjerne utendørs denne søndagen, spesielt hvis været er bra. Du nyter virkelig å være aktiv, og du sørger for å holde deg i bevegelse ordentlig. I dag møter du en person som inspirerer deg med måten de forholder seg til mat og idrett på. Kvelden handler om å tenke på deg selv. 

Tyren 20/4-20/5 

Du er flink til å skape gleder i hverdagen, og i dag er intet unntak. Du nyter lange turer i vakre omgivelser, du skjemmer bort deg selv med en god frokost eller brunch. Mange Tyrer er naturlig morgenfugler, så luksus for deg kan være en kopp kaffe utendørs tidlig om morgenen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndagen handler hovedsakelig om fysisk aktivitet. Det blir en dag der du fokuserer på sport eller trening. Du føler deg bra av å være utendørs, så hvis du kan jogge eller trene på et utendørs treningsanlegg, vil det gi deg en ekstra dose med energi som du trenger. Kvelden byr på nyheter. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du er ikke like sta som jordtegn, men i dag øver du med nesten samme intensitet som en Okse ville gjort. Du er inspirert og full av entusiasme, så det gjør ingenting om du tar feil av og til. Du er klar over at hvert fremskritt krever noen mislykkede forsøk. Kvelden handler om et rykte. 

Løven 23/7-22/8 

Du tar opp et sensitivt emne med et familiemedlem i dag. Det handler om penger og å bidra på forskjellige måter. Dette er noe som skaper debatt hver gang det kommer opp, så det er viktig at du er godt forberedt før du tar opp temaet. Det er unødvendig å skape konflikt hvis det ikke er nødvendig. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er i ferd med å gjøre en litt større investering, men det krever både ettertanke og en god del undersøkelser. Du misliker sterkt å ta beslutninger uten å ha noe å basere dem på. På den måten er Jomfruen veldig systematisk; du handler sjelden impulsivt, men holder deg til logikk og fornuft. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det fullt fokus på familien. Du ønsker å ha dine nære og kjære rundt deg i en felles aktivitet eller til middag eller kaffe. Å samle mennesker rundt mat er et godt triks å ty til når det er mye å gjøre i alles liv; mat må man jo ha uansett. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Også søndagen handler om penger og å legge opp eller utvide en spareplan du har. Du prøver å finne forskjellige måter å tjene penger på, og når du har et mål, blir du veldig innovativ og tenker virkelig utenfor boksen. En venn kan gi deg tips om hvordan du skal tenke.

Skytten 22/11-21/12 

Det er romantikk i luften denne søndagen. For Skytter som er single, kan dagen by på en uventet, men velkommen flørt. Dette er en person som du aldri har tenkt på på denne måten tidligere. Har du et forhold, satser du på å la romantikken blomstre. Du overrasker din venn med et uvanlig initiativ. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Dette blir den beste dagen av en lang rekke herlige dager denne uken. Du føler deg både tilfreds og lykkelig, og du kan slippe alt som heter prestasjon og bare nyte å være i øyeblikket. Denne dagen byr på det beste av det beste. Om kvelden feirer du sammen med vennene dine. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du gode nyheter fra et familiemedlem. Selv om det ikke berører deg personlig, vil det påvirke deg til en viss grad, og du bestemmer deg for å endre visse planer angående høsten. Denne dagen handler også om analyse og fakta. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag prøver du å resonnere og smigre med en slektning som nesten alltid er vanskelig å håndtere. Han er kjent for å være egenrådig, og det er få som kan manipulere eller overtale personen i spørsmål. Ofte prøver du bare å få ham til å se til sitt eget beste, men ikke engang det er spesielt enkelt.

Powered by Labrador CMS