horoskop

Dagens horoskop: Søndag 12. februar

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag starter du opp ulike prosjekter hjemme, men ingenting blir gjort av den grunn. Du har et ønske om å være kreativ, men har ikke helt energien til å gjennomføre hele prosjektet fra start til slutt. I dag får du en telefon som kan vekke mange tanker.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen handler om å gjøre ting fint rundt deg. Det blir en skikkelig hjemme-dag hvor du gjerne både rydder og omorganiserer møblene hjemme. Hvis du blir tvunget til å jobbe, så det er på jobben du slipper denne kreative energien løs. Kvelden handler om familien og om å ta det med ro.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er du gjerne utendørs. Den friske luften gjør at du glemmer alle intrigene på jobben og alle konflikter. Dette kommer til å bli en deilig dag som gir deg mye verdifull energi. På dagtid benytter du også anledningen til å ta en kaffe med en gammel venn.

Krepsen 21/6-22/7

Selv om du er opptatt i dag, prøver du likevel å begrense engasjementet ditt slik at du i det minste kan få litt tid for deg selv. Søndagen blir morsom, men slitsom, derfor er det greit å ha et par rolige timer på kvelden. I dag får du høre mye sladder.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å tilbringe tid med familie eller slekt. Du har ikke så mye tid som du vanligvis har til dine nærmeste, så du synes det er viktig å prioritere dem når det er en mulighet. Dagen blir koselig og veldig rolig. Dette blir en dag for gjenoppretting.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag har du gode sjanser til å gjøre et godt kupp. Du ser ut til å ha en nese for business og du snubler over gode tilbud. Denne dagen handler om å investere i deg selv, men det kan også handle om å investere i fremtiden. Kvelden handler om en venn og på deres behov.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å oppfylle et løfte til deg selv. Det handler om en aktivitet som du har ønsket å gjøre lenge, men som du har utsatt av ulike årsaker i lang tid. I dag har du tenkt å prioritere deg selv og det betyr og at du må gjøre ditt ytterste for å fullføre denne aktiviteten.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag prøver du å være aktiv selv om du er sliten og trøtt. Du vet at du ikke vil samle noen energi hvis du holder deg hjemme. Å møte venner og få frisk luft er den beste oppskriften for at du skal føle deg bra. Om kvelden venter det interessante nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Er du veldig sliten denne søndagen bør du ta deg tid til å hvile deg selv om du har planlagt andre ting. Har du fått tilbake energien kan du være rimelig aktiv og nyte fridagen din. I løpet av søndagen vil du få muligheten til å gjøre en endring i hverdagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har virkelig gledet deg til denne søndagen. Uansett hva du finner på, gjør du det i et rolig tempo. Her er det ikke rom for stress eller krav. Hvis du har mulighet, unn deg en god lunsj eller kaffe. Kvelden handler om familiemoro.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av søndagen er du mer våken og kan ta inn alt nytt med et mer åpent sinn. Dette blir en dag der du absorberer alt du ser, hører og smaker. Du møter fascinerende mennesker. I dag møter du også mange av dine fordommer, og du innser at du kan være trangsynt.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen bør du prøve å begrense deg selv ved å avslutte alt som du startet i går, men risikoen er stor for at du i stedet begynner med enda flere prosjekter. Det er som om du oppdager flere ting som må gjøres mens du jobber med en ting. Det blir litt kaotisk.

Powered by Labrador CMS