horoskop

Dagens horoskop: Søndag 10. mars

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På søndag er det fysisk aktivitet som gjelder. Du har tilfredsstilt ditt åndelige behov og ønsker nå å gi kroppen din sin del. Det blir en herlig dag som går fort, spesielt hvis du tilbringer den med venner som deler dine interesser. På kvelden får du morsomme nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

På søndag ønsker du å etablere en relasjon til en person som er mer enn en bekjent, men ikke helt en nær venn. Det er flere grunner til at du ønsker å forbedre forholdet deres; du vet at dere kan hjelpe hverandre på et område der det kan være vanskelig å finne andre allierte.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det har vært mye arbeid og plikter i det siste, men i dag velger du å legge alt det til side for å tilbringe tid med vennene dine i stedet. Det blir en lett og hyggelig dag der du prioriterer moro. Et spontankjøp kan få noen til å heve øyenbrynene.

Krepsen 21/6-22/7 

Krepsen er nært knyttet til månen, så i dag, når det både er nymåne og supermåne samtidig, vekker det opp en rekke følelser. Hovedsakelig dreier det seg om noe fra fortiden som du trodde du hadde glemt og lagt bak deg. Et tilfeldig møte viser det motsatte; du har verken glemt, tilgitt eller gått videre.

Løven 23/7-22/8 

Etter en delvis annerledes og utfordrende uke er det på tide for deg å lande og reflektere over hvem du er og hvor du er på vei. Det blir en god søndag der du tillater deg å puste ut. Vanligvis er tempoet i livet ditt så høyt at du ikke har tid til å reflektere så mye. Hvis du har mulighet, bør du tilbringe tid i naturen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du en tendens til å drømme deg bort. Du pleier å være veldig realistisk, men akkurat nå påvirkes du mye av Fiskenes tegn, og det er lett å la tankene fly og dagdrømme om fremtiden. Dine drømmer er ikke urealistiske, men de er store.

Vekten 23/9-22/10 

Etter en intensiv uke og en fysisk krevende lørdag fortjener du litt ro og avslapning denne søndagen. Du fokuserer på å komme deg og hvile. Du kan bruke dagen på rolige aktiviteter som stretching, en spasertur eller bare en lang kaffeprat med din beste venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en lidenskap for noe som interesserer deg, men du tar sjelden deg tid til å følge ditt hjerte. I dag har du både muligheten og energien til å satse på drømmen din. Selv om det bare blir et lite første skritt, er det et skritt i riktig retning. Nymånen gir deg motet til å våge å drømme.

Skytten 22/11-21/12 

Det er mye i livet ditt akkurat nå, og du har dårlig samvittighet fordi du ikke tar deg tid til en eldre slektning. I dag prioriterer du denne personen og avstår fra ting du egentlig skulle ha gjort. Du viser varme og omsorg, noe som blir veldig verdsatt.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag holder du deg litt for deg selv. Du trenger å slappe av og fokusere på et prosjekt du jobber med. Steinbukken er veldig flink til å slappe av. Det er få personer som kan tilbringe en hel dag med å gjøre ingenting uten å bli rastløse. Det er nettopp evnen din til å slappe av som gjør deg så effektiv.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag drar du på en utflukt med en eller flere familiemedlemmer. Det blir en morsom dag med kaffe, hyggelig selskap og en veldig positiv overraskelse. Denne dagen blir akkurat det du trenger for å kunne fokusere fremover. Kvelden handler om gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv om de sterkeste effektene av Månen avtar på søndagen, vil du likevel kjenne dens innflytelse. Du føler håp, litt sorg og en ny sikkerhet på hva du trenger i livet ditt. Dette blir en dag preget av indre overbevisning og styrke

Powered by Labrador CMS