horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 4. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På onsdag er du veldig sjarmerende og har lett for å knytte nye kontakter. Du er lett til sinns, pratsom og sjarmør, noe som vinner over selv den mest motvillige konkurrenten. På ettermiddagen og kvelden har du mye energi og ønsker å finne på en aktivitet.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen blir veldig intensiv, og det gjelder å holde tunga rett i munnen. Som alltid synes du det er litt morsomt når du blir utfordret på denne måten. Du tenker utenfor de vanlige rammene, noe som gjør at dagen går veldig smidig. I dag får du mye ros for innsatsen din.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har lenge utsatt det faktum at du burde lage et budsjett hjemme. Du synes det er veldig kjedelig med økonomi i husholdningen, men nå har du en faktisk grunn til å spare, og det kan motivere deg til å begynne å se på hvor mye du kan sette av hver måned.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv onsdagen dreier seg om et veldig følsomt emne. Du har prøvd å ta opp denne problematikken flere ganger, men noen reagerer med sinne i stedet for å ønske å diskutere hvordan dere kan forbedre situasjonen.

Løven 23/7-22/8 

Det er en ny kollega på jobben som har vekket interessen din på flere måter. Han eller hun er både sjarmerende, intelligent og dyktig i det de gjør. Det føles også som om dere har god kjemi, så du ønsker å bli bedre kjent med dem. I dag foreslår du en lunsj eller kaffe sammen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag skjer det mye, så det er viktig at du holder deg på topp. Det er både mange møter og mye informasjon som må behandles. En kollega ser ut til å ha støtt på et problem du selv har opplevd tidligere, og nå er du der for å støtte og hjelpe dem.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du funnet tilbake til ditt vanlige harmoniske selv, og det føles litt deilig. Det blir en god dag der du får en velfortjent pause i en ganske travel uke. Selv om du jobber, kan du senke tempoet litt. Kvelden blir interessant og informativ.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv på onsdag tenker du mye og utfordrer arbeidsmetoder og rutiner. Det handler om å være praktisk og finne måter å effektivisere arbeidet på. I løpet av dagen har du mye å gjøre, så det er viktig at du fokuserer på de riktige tingene. Kvelden handler om økonomi.

Skytten 22/11-21/12 

Dette dagen passer ekstra godt for alle former for gruppearbeid og lignende. Du er flink til å snakke, og du har evnen til å kunne føre en idé fra tanke til fullført plan. Kvelden handler også om kommunikasjon, men denne gangen med en spesifikk familiemedlem.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er full fart i dag, du ser ut til å ha påtatt deg ekstra oppgaver, så du må jobbe litt raskere for å rekke alt. Til tross for det høye tempoet har du det gøy. Du jobber med mennesker du liker. Kvelden handler om å prestere og vise seg frem. Du gjør det bedre enn du tror.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også onsdagen dreier seg om å ta beslutninger og å henge med i svingene på jobben. I dag er det ekstra viktig å holde fast ved beslutningene dine når du først har bestemt deg. Begynner du å tvile, er det en risiko for at du kan bli litt handlingslammet. Gode nyheter venter i løpet av ettermiddagen.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du lett for å tilpasse deg andre, og du er glad og sosial. Dette er en dag som passer godt for å jobbe i grupper, delta i møter eller andre aktiviteter der flere er involvert. Kvelden handler om å delta aktivt i en sosial sammenheng.

Powered by Labrador CMS