horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 31. januar

Slik blir din onsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Månedens siste dag blir en harmonisk dag der du fokuserer på å være sosial og omsorgsfull mer enn å være effektiv. Selv om du jobber, sørger du alltid for å ha tid til den kollegaen som trenger en klem eller vil ha noen som lytter. Kvelden blir aktiv og fysisk.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen setter du dine egne regler, både når det gjelder arbeidet ditt og hvordan du skal legge opp dagen for øvrig. Det blir en hyggelig og fri dag der du får overraskende mye gjort. I dag tar du også ekstra mye personlig ansvar, enten over et område eller ved å ta vare på noen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på onsdagen går du litt fram og tilbake i beslutningene dine. Selv om du ikke direkte vingler, tar det tid for deg å bestemme deg. Du vil være helt sikker på at du gjør det rette. Denne dagen handler også om et møte med en person som gjør sterkt inntrykk på deg.

Krepsen 21/6-22/7 

På onsdagen går du inn i en bedre følelse enn på tirsdagen. Selv om du av og til føler deg litt mislykket, blir hvert lite skritt i riktig retning en indikasjon på at du kan alt du forventer av deg selv å gjøre. Noen ganger er de søteste seirene de du har jobbet hardest for.

Løven 23/7-22/8 

I dag vil du egentlig ingenting i det hele tatt. Du kvier deg for å starte nye ting, og du kan virke litt gretten. Hovedsakelig kan dårlig humør skyldes en påvirkning fra månen som gjør deg følelsesmessig ustabil. Du reagerer veldig sterkt på små motgang. Allerede på kvelden begynner det å føles litt bedre.

Jomfruen 23/8-22/9 

På onsdagen er du litt friere i arbeidet ditt, og det passer bra for deg. Jomfruen jobber best når du får legge opp dagen etter eget hode og ikke trenger å ta hensyn til noen andre. Kvelden byr på noen hete diskusjoner. Du og en familiemedlem har vanskelig for å bli enige.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdagen blir veldig hverdagslig. Du har mye du vil rekke, men det er ikke sikkert tiden strekker til. Du kan velge å jobbe overtid og fullføre det du holder på med, eller dra hjem i tide og føle litt irritasjon over å ikke være ferdig. I løpet av kvelden kan en tekstmelding overraske.

Skorpionen 23/10-21/11 

På onsdagen stresser du en del uten egentlig å vite hvorfor. Det er mye som skal rekkes, og det gjelder at du fokuserer på riktige ting. Hvis du vil unngå å stresse, bør du lage en prioriteringsliste. I løpet av denne dagen kan en samtale med en sjef gi deg visse svar på spørsmål du har.

Skytten 22/11-21/12 

I dag er du ikke like motivert som i begynnelsen av uken. For lite søvn kan til og med gjøre deg ganske gretten denne dagen. Du kan ha vanskeligheter med å sove på grunn av endringene som skjer på stjernehimmelen, og det gjør at du ligger våken langt ut på natten.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen handler om et familiemedlem og å gjøre ting sammen. Det blir en skikkelig koselig dag, og du nyter å ha det hyggelig uten å måtte stresse. I løpet av dagen prøver du også å planlegge fremover. Du har en hel del ting planlagt for våren.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det ganske mange møter eller aktiviteter planlagt, så det gjelder at du får til å koordinere tidene. Vannmenn er vanligvis tidsoptimister og kan derfor bli ganske sene til viktige avtaler. I dag må du bevise at du kan komme i tide. Ellers er det en lettsindig dag som inneholder mye god mat og hyggelige omgivelser.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag ser det ut som om du utdanner deg innen noe eller prøver nye oppgaver på jobben. Du kan til og med ha fri og være ute på et helt privat lite eventyr. Det blir en morsom dag som byr på utfordringer, nye opplevelser og mye latter. Benytt anledningen og nyt det.

Powered by Labrador CMS