horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 30. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag beveger vi oss inn i en såkalt blå måne, noe som betyr at det er en annen fullmåne samme måned. Dette skjer svært sjelden og skaper ofte turbulens i horoskopene både like før og etter. Dagen føles litt skjebnesvanger, og du går rundt og venter på at noe skal skje.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen handler om å trekke pusten og få en pause i hverdagen. Det har vært tøffe dager den siste tiden, og du føler deg litt oppjaget. I dag passer det bra med øvelser som styrker mindfulness, som yoga eller meditasjon. I løpet av dagen får du positive nyheter angående økonomien din.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er inne i en periode med dårlig søvn. Det kan skyldes den kommende blå månen, men det kan også ha å gjøre med et problem du sliter med å takle. Tankene kretser rundt i hodet ditt, og du har vanskeligheter med å konsentrere deg. De kommende dagene vil du også være veldig følsom.

Krepsen 21/6-22/7 

Som Kreps er du ekstra følsom for Månens posisjoner, og det påvirker sannsynligvis søvnen din store deler av uken. Natten til torsdag kan du også ha rare og veldig intense drømmer som henger igjen. Det kan være lurt å skrive dem ned, slik at du kan forstå dem bedre senere.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det raske vendinger, så du må være våken allerede fra morgenen av. Mange viktige beslutninger vil bli tatt i løpet av dagen, og du vil ikke at de skal skje uten at du er involvert. Vær oppmerksom på detaljer og forsøk å lese situasjoner, dette vil være til hjelp.

Jomfruen 23/8-22/9 

Onsdagen blir en sterk dag på mange måter. Du befinner deg i en situasjon som er utenfor komfortsonen din, og du må kjempe med deg selv for å finne din plass. Heldigvis har du en plan for dagen, og du bruker også varmen og intelligensen din for å sjarmere de du møter.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdagen ser stressende ut. Legg til en dose kaos i blandingen, så har du en svært intens dag i vente. Du prøver å mekle mellom to kolleger som ofte har vanskelig for å komme overens, men risikoen er stor for at du havner i klem heller enn å klare å løse problemene deres.

Skorpionen 23/10-21/11 

Som Skorpion er du ofte følsom for Månens ulike faser, og i dag merker du virkelig at vi går inn i en blå måne. Dette betyr en andre fullmåne samme måned, noe som skjer svært sjelden. Du kan oppleve forvirring, beslutningsvegring og en sterk trang til å være alene.

Skytten 22/11-21/12 

Du prøver å få en gruppe til å handle som en enhet og ikke som en masse av ulike viljer som drar i forskjellige retninger. Akkurat når du begynner å føle at du har fått frem budskapet ditt, er det noen som setter seg på tvers og gjør som de vil i stedet. Her gjelder det å velge ordene dine nøye.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du mange forskjellige ting planlagt, og det gjelder å rekke alt. Som vanlig er lister en god måte for deg å skape orden, både rundt deg og i hodet ditt. Da kan du krysse av en ting av gangen og se at du kommer nærmere målet ditt. Kvelden handler om musikk og å ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir du irritert over at sjefene dine tar beslutninger over hodet ditt. Det gjelder reiser og arbeid som ikke er lokalt for deg, og du mener at du burde få ha en stemme i saken. Her gjelder det å være tydelig med at du ikke aksepterer denne formen for beslutningstaking.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag går månen inn i Fiskens tegn, noe som gir deg en følelse av trygghet og selvsikkerhet i alt du tar deg til. Det er en vilje til å gjøre endringer i livet ditt akkurat nå. Dette handler ikke bare om store og omveltende endringer, men det kan være små detaljer som med en liten justering kan forbedre mye i hverdagen din.

Powered by Labrador CMS