horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 3. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

I dag kan det oppstå et problem med en kollega. Vedkommende er veldig sta og kan være vanskelig å samarbeide med. La det være en utfordring i stedet for et problem, selv om det kan være ganske irriterende å håndtere den typen personlighet.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen gir deg stor frihet til å strukturere arbeidet ditt slik det passer deg. Dette er også en dag der du gjerne er utendørs og prøver å trene eller gjøre andre ting som er bra for deg. Du etablerer rett og slett nye, gode vaner.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag ønsker du virkelig å få et samarbeid til å fungere med en kollega som har bestemt seg for å være motstridende. Her gjelder det å overtale, og det er få personer som kan være like overbevisende som deg når du setter den siden av deg selv i spill. Kvelden blir hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdagen blir en morsom og sosial dag der du gjerne tilbringer tid med venner og kolleger. Selv om effektiviteten er lav, klarer du likevel å få det viktigste gjort, og det er du fornøyd med. Kvelden inneholder en overraskelse og et beslutning du er på vei til å ta.

Løven 23/7-22/8 

Selv onsdagen handler om å jobbe mer praktisk enn intellektuelt. Du er litt tung i hodet, og det er ikke sikkert at du er like logisk som vanlig. Utsett oppgaver som krever mye fokus og fokuser heller på ting der du kan jobbe med hendene samtidig som tankene kan vandre fritt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv om det kan være vanskelig å komme tilbake til hverdagen, synes du det er gøy å møte kollegene dine. Det kan ha vært en stund siden du sist så mange av dem, og det blir mye å prate om. Ikke forvent å være altfor effektiv når du jobber.

Vekten 23/9-22/10 

Du har inngått et veddemål med en venn eller et familiemedlem, og dette veddemålet virker å kreve en innsats fra din side. I dag vil du vise at du ikke bare kan, men at du også skal vinne denne utfordringen. Det vil ta tid, men du er villig til å legge ned den innsatsen som trengs for å nå målet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Både i dag og i morgen fokuserer du på et prosjekt som betyr mye for deg. Du har vært engasjert i dette prosjektet en stund, men det er først nå at alt begynner å falle på plass. I løpet av dagen får du svar på et spørsmål du har hatt.

Skytten 22/11-21/12 

Du begynner å føle deg litt bedre i dag, men du er fortsatt ganske slapp. Det beste for deg er å fortsatt hvile noen dager til, men det er en rastløshet hos deg som sannsynligvis får deg til å jobbe eller være aktiv selv om du ikke er helt på topp. Kvelden bringer med seg nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det god stemning på jobben, eller med vennegjengen din, om du jobber. Du er glad og positiv, og du sprer en herlig energi rundt deg. Denne dagen handler om å ha det gøy sammen, men også om hemmeligheter og å vise hvem du egentlig er, noe du synes er vanskelig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er i ferd med å starte et nytt prosjekt på jobben, og det er spesielt en kollega som kan være ganske vanskelig å ha med å gjøre. Vedkommende har ingen følelse av hvor grensen går for deres ansvar og når de tråkker inn på dine oppgaver. I dag skal dere ha et møte sammen, og det er noe du ikke ser frem til.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag føles livet litt lettere, og du begynner å planlegge fremover. Etter en tøff start på det nye året, føler du at du har muligheten til å begynne på nytt i dag. Du stryker rett og slett en strek over mandagen og tirsdagen. I dag får du muligheten til å være litt mer kreativ enn vanlig.

Powered by Labrador CMS