horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 29. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du ekstra følsom, spesielt når det kommer til kritikk. Når en leder prøver å gi deg tilbakemelding på en oppgave, kan du være nær tårene selv om du vet at de har rett og at det egentlig ikke er en så stor sak. Denne følelsesmessige uroen fortsetter også i morgen.

Tyren 20/4-20/5

Du vil ikke være i søkelyset, men du klarer likevel å havne der i dag. Du har gjort det bra, så nyt all ros i stedet for å være ukomfortabel. Dette er din dag til å skinne. I dag kan du også få tilbud om en ny jobb som kan generere noen ekstra penger.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag lar du kreativiteten flyte fritt, og det viser seg i alt du gjør. Alt du tar for deg får et spesielt preg som det vanligvis ikke har og derfor skiller du deg ut litt ekstra. I løpet av ettermiddagen kommer du med et forslag til forbedring og til en viss grad endring på arbeidsplassen din.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen handler om hvordan små misforståelser kan skape store problemer. I dag innser du hvor viktig det er, ikke bare hva du sier, men også hvordan du sier det. Vær ekstra forsiktig med stemmen din, spesielt når du har å gjøre med sensitive mennesker. Kvelden blir informativ og interessant.

Løven 23/7-22/8

I dag begynner du å innse at du vinner mye mer på å akseptere at du ikke alltid vet best. Du vil lære mye nytt denne dagen og det vil gjøre deg mer selvgående neste gang en lignende oppgave dukker opp. Kvelden handler om å være positiv og komme seg videre.

Jomfruen 23/8-9/22

Onsdagen blir også veldig familieorientert. Det kan forårsake litt irritasjon på jobben at du tar så mange private samtaler som du gjør i dag. Du tenker at du ikke har et valg, men sjefen din er av en annen oppfatning. Du gjør det eneste fornuftige og velger å ta vare på dine i stedet for å lytte til sjefens mas.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du mer utholdenhet og energi enn du har hatt på lenge. Onsdagen handler om gjøre ting, ta igjen på jobb, men også om å ha det gøy og møte venner. Det blir en intens, men veldig deilig dag. Kvelden byr på mye overraskende nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det ser ut til å være noen nær deg som du tenker at trenger litt ekstra oppmerksomhet i dag. Det kan være en bursdag du ønsker å gjøre litt ekstra spesiell eller bare noen du liker som fortjener å skjemmes bort.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du dagen som den kommer. Du stresser ikke, men gjør én ting ferdig før du tar fatt på den neste. Akkurat nå er du veldig sosial og da er dine venner og kolleger veldig viktige for deg. Hvem som jobber kan avgjøre om dagen din blir bra eller dårlig.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du mye ros for innsatsen i går og du føler deg litt skyldig. Til dels fordi du gjorde det bare fordi du hadde lovet, men også fordi innsatsen din ikke var så stor som sjefen din vil påstå. Nyt rosen i stedet, du har fortjent den. Kvelden handler om å booke en aktivitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en lang dag full av møter og mye uenighet. Du er god til å inngå kompromiss, men med jevne mellomrom kan det bli vanskelig denne onsdagen. På ettermiddagen får du et gjennombrudd i en ganske låst sak, og det gjør deg fornøyd. Kvelden byr på god mat i trivelige omgivelser.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det en risiko for at du handler på impuls. Du har sett noe fint som du egentlig ikke trenger eller har råd til, men et godt tilbud blir for vanskelig å motstå. Kvelden handler om å la din kunstneriske side blomstre i hjemmet. Alt du tar i blir smakfullt og hjemmekoselig.

Powered by Labrador CMS