horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 27. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På onsdag prøver du å tilpasse deg mer enn du pleier ved å lytte til kollegene dine og faktisk ta inn synspunktene deres. Vanligvis pleier Væren å være den som styrer, men i dag vil du heller være den som lærer og følger. Kvelden handler om spørsmål knyttet til et brev.

Tyren 20/4-20/5 

I dag kan du senke tempoet litt. Du har en ganske full agenda, men velger å kombinere nødvendige oppgaver med oppgaver du faktisk synes er morsomme. I dag ser det også ut til at du begynner på et nytt eventyr, det kan være en fritidsaktivitet eller et kurs av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Den sprudlende energien som var til stede i horoskopet ditt tidligere i uken, begynner å avta sakte, men sikkert. Du jobber mer metodisk i dag og velger oppgaver som går på rutine, der du ikke trenger å tenke så mye. På ettermiddagen får du et fint kompliment.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag blir du litt mer ettergivende enn i begynnelsen av uken. Du vil ikke ta så mye plass og holder deg gjerne i bakgrunnen. Dette er også en dag der du kan føle at du vingler når du skal ta beslutninger. Prøv å unngå situasjoner der du må bestemme deg raskt.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du i en helt ny situasjon. Det kan være at du begynner å studere, at du har havnet i en ny arbeidsgruppe eller fått nye kolleger. Uansett situasjon, kreves det at du tilpasser deg, noe som ikke er din sterkeste side. Du misliker å inngå kompromisser fordi det tvinger deg til å gi opp noen av ideene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag vil du ikke ta noen beslutninger i det hele tatt. Du kan ikke engang bestemme hva du skal ha til middag, og enda mindre ta avgjørelser som gjelder jobben. Denne dagen dreier seg også om penger og økonomi, både på jobben og privat. Her gjelder det å ha kontroll på tallene.

Vekten 23/9-22/10 

Nå som månen øker i styrke, kommer det noe lunefullt over stjernetegnet ditt. Du følger gjerne impulsene dine, og det er ikke alltid du tenker før du handler. I dag er det en risiko for at du gjør et kjøp du egentlig ikke har råd til. Kvelden blir morsom og aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mer vannenergi på vei inn i horoskopet ditt, og det vil gjøre deg litt mer tilpasningsdyktig i nye situasjoner. I dag skjer det mye nytt, spesielt på jobben din. Selv om det både er spennende og morsomt med en forandring, er du samtidig litt skeptisk.

Skytten 22/11-21/12 

På onsdag blir det mer og mer åpenbart for deg at du faktisk kan ta feil. Dette gjør deg usikker, og usikkerheten din kommer til uttrykk ved at du blir gretten. En kollega blir lei av ditt noe lunefulle oppførsel og sier ifra. Dette blir litt av en vekker for deg, og du skjerper deg før dagen er omme.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen er ganske fullpakket. Du har mye du må få gjort, og det er viktig at du holder fokus. I dag får du også et tilbud som du finner smigrende. Spørsmålet er om du vil akseptere dette tilbudet eller om du velger å avstå fordi du har andre planer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har en kollega som irriterer deg veldig mye. Uansett hvilke forslag som blir lagt frem, er vedkommende imot dem til å begynne med. Det eneste som er bra, er forslagene de kommer med selv. Du vet ikke helt hvordan du skal håndtere denne personen, men i dag når du bristepunktet og sier ifra.

Fiskene 19/2-20/3 

Også onsdagen byr på storslagne ideer og mye planlegging. Elementer av økonomi og tall kan komme inn i bildet. Du pleier vanligvis ikke å sette pris på den delen av planleggingen, men i dag finner du det interessant. I dag får du høre sladder om sjefen din.

Powered by Labrador CMS