horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 26. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du veldig fleksibel og åpen for alle mulige forslag. Du ser ingen problemer, bare muligheter, så lenge du slipper å ta beslutningene. Om du omgås i en større gruppe eller jobber i et team, er du det perfekte medlemmet. Du er både morsom, omtenksom og tilpasningsdyktig.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du åpen for alt. Du planlegger ikke denne dagen på forhånd, men tar den litt som den kommer, noe som er uvanlig for Tyren. Å være spontan innebærer at man aksepterer endringer etter hvert som de kommer, noe du vanligvis har problemer med, men ikke i dag. I dag takler du alle endringer.

Tvillingene 21/5-20/6

Selv på onsdagen prøver du å forene mange personers viljer slik at alle trekker i samme retning. Dette innebærer kompromisser og at du er fantasifull når det gjelder å løse problemer. Heldigvis er Tvillingene både overbevisende, oppfinnsomme og veldig flinke til å manipulere om nødvendig.

Krepsen 21/6-22/7

Hvis du jobber, hjelper du gjerne en kollega som ligger etter med arbeidet sitt. Du vil ikke at vedkommende skal måtte jobbe overtid når alle andre har det rolig. Er du ledig, hjelper du en venn eller slektning. Det blir en dag der din innsats er verdsatt og velkommen.

Løven 23/7-22/8

I dag senkes tempoet, og du føler at du kommer i kapp både mentalt og fysisk. Selv om dette er en dag det ikke skjer så mye, er det en dag som gir deg mye god energi. I dag rekker du å gjøre visse ting du har utsatt fordi det har vært for stressende tidligere i vår.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen blir kreativ og morsom. Selv om du jobber, tar du deg tid til dine venner på jobben. Det kan være litt sladder ved kaffemaskinen eller en lang lunsj med en utvalgt kollega. Kvelden blir fysisk aktiv. Du synes det er deilig å bevege deg.

Vekten 23/9-22/10

På onsdagen kommer det inn vann i tegnet ditt, og det gjør det enklere for deg å tilpasse deg andre. På jobben passer denne dagen bra for gruppearbeid og prosjekter der dere må synkronisere oppgavene deres. Privat kan det være en hobby der du trenger å være fleksibel og lytte til andre personers meninger.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det en fin fleksibilitet i tegnet ditt, noe som gjør det enkelt for deg å samarbeide med andre. Skorpionen er ofte en individualist, men i dag synes du det er gøy å gjøre ting i gruppe. Du har ikke behov for å bestemme, og synes det er helt greit å gjøre det du blir bedt om.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du et steg tilbake i en mer offisiell sammenheng. Du vil la en venn eller kollega få være stjernen, og da er det bra om du ikke har en så fremtredende rolle. Du vet at du har en tendens til å ta over, og det vil du unngå. Kvelden handler om en økonomisk overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

På onsdagen kan du oppleves som litt flørtende når du skriver eller snakker med en kollega. Det er en del av sjarmen din at du kan veksle mellom kulde og varme uten at du selv merker det. Du har et stort behov for å ha en personlig sfære, noe som gjør at du noen ganger trekker deg unna for så å bli pratglad igjen i neste øyeblikk.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det litt høyere tempo på jobben, og det synes du er deilig. Du er ute og farter, og du sørger for å møte dine forretningsbekjente eller venner. Dette blir en produktiv dag hvor du rekker både det du skal og det du vil gjøre. Kvelden handler om å forhandle.

Fiskene 19/2-20/3

I dag går Månen inn i Fiskenes tegn, og det gjør deg mer mottakelig for andre personers følelser, men også ganske lett rørt generelt. Når du har så sterk påvirkning fra Fiskene som du har nå, blir du veldig følsom overfor omgivelsene dine.

Les også: Slik blir denne uka, ifølge stjernene ...

Powered by Labrador CMS