horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 21. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det kommer ild inn i horoskopet ditt, og det hjelper deg med å være mer målrettet, selv om det også har en tendens til å splitte fokuset ditt. Mye ild kan føre til at du lett blir lei av det du holder på med til tider, og da starter du nye ting på impuls. Kvelden handler om et løfte.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det en frihet i stjernetegnet ditt til å gjøre ting på egen hånd. Du liker å slippe å følge en bestemt mal. Selv om tyrer setter pris på rutiner, foretrekker du å være den som setter rutinene du skal følge. Kvelden handler om å planlegge en kommende reise.

Tvillingene 21/5-20/6 

På onsdag brenner du for en idé som du vet er dårlig, mest for å skape litt uro. Tvillinger har en tendens til å bli lei når alt er for harmonisk rundt deg, og da starter du intriger uten engang å tenke på det. Du mener at folk har godt av å vise sterke følelser.

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdag er det viktig at du er våken og følger med på det som skjer rundt deg, ellers kan du gå glipp av viktig informasjon. Krepsen er sjelden spesielt morgenfugler av natur, så det kan være lurt å starte dagen med en god og sterk kopp kaffe.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du en tendens til å ville shoppe eller bruke mye penger på unødvendig luksus som lunsj eller kanskje til og med massasje. Det blir en ekstra luksuriøs dag der du unner deg å ha det bra, samtidig som du har litt dårlig samvittighet for hvor mye du bruker. Som løve elsker du luksus og glam.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det kommer inn en ny og litt mer lidenskapelig energi i horoskopet ditt, og det trengs. Det blir en herlig dag fylt med morsomme aktiviteter og litt flørting på jobben som har potensiale. Hvis du ikke er singel, kan følelsene dine angående flørten forårsake dårlig samvittighet hos deg.

Vekten 23/9-22/10 

Selv om du fremdeles er litt usikker, blir du stolt av deg selv når du bestemmer deg for en aktivitet med en venn i dag og tvinger deg selv til å gjennomføre den uten å engang vurdere å avlyse. Du føler at den tunge innflytelsen som har preget de siste dagene, er i ferd med å slippe taket.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du fortsetter å holde et våkent øye med din protesjé, selv om du holder litt avstand slik at han eller hun kan finne sin egen plass. Du er en god person å ha som første kontakt på en arbeidsplass, fordi du både er imøtekommende og vet når du skal ta et skritt tilbake.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen følger samme spor som forrige uke. Du er ikke helt i form, og du sliter med å ta til deg viktig informasjon eller jobbe med ting som krever fokus. For deg handler det mest om å komme deg gjennom dagen. Skytten er sjelden syk og lever i fornektelse helt til det siste.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kan du la kreativiteten din blomstre skikkelig. Månen går inn i Løvens tegn og gir deg et solid energikick, noe som kan være nødvendig med tanke på hvordan du har følt deg i begynnelsen av uken. I dag får du et svært uventet, men fristende forslag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne dagen handler i stor grad om å finne fakta i forberedelse til en avtale av en eller annen art. Du er opptatt av at alt skal gå riktig for seg, så du er villig til å legge ned både tid og engasjement for å oppnå et godt resultat for alle involverte parter. Kvelden blir rolig og behagelig.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv på onsdag fortsetter diskusjonene med familiemedlemmet ditt. Nå handler det ikke like mye om å ha rett som å prøve å overtale ham eller henne til å ta litt flere sjanser. Du ønsker at han eller hun skal utfordre grensene sine og få muligheten til å lære nye ting.

Powered by Labrador CMS