horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 20. september

Slik blir din onsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Onsdag markerer overgangen fra å fokusere på deg selv til å interessere deg mer for det som skjer rundt deg. Du blir gladere, mer åpen og sosial. I dag sjarmerer du de fleste mennesker du møter, enten det er kolleger eller fremmede. En god dag å knytte kontakter på.

Tyren 20/4-20/5 

Det er ikke samme intense tempo i dag som i begynnelsen av uken. Du kan gjøre ting som du synes er morsomme, ikke bare ting du må gjøre. Det blir en interessant dag hvor du hører mye sladder. Det blir også en dag som handler om å være fleksibel når det gjelder tidspunkter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Påvirkningen fra begynnelsen av uken dempes i dag, og du blir litt lettere å jobbe med. Tenk på at du selv kan ha gjennomgått disse dagene uten å merke hvordan du har vært, mens kollegene dine vil se en stor forskjell. Om kvelden har du muligheten til å møte nye mennesker.

Krepsen 21/6-22/7 

Du innser at du var litt tøff mot noen kolleger i går, og nå prøver du å glatte over oppførselen din. Det ligger ikke i din natur å be om unnskyldning, men du prøver å vise med handling at du er lei deg. I løpet av dagen kan en sjef komme med en litt kontroversiell beskjed.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det inn en påvirkning fra Skytten som gjør deg veldig utadvendt. Med dobbel ild i horoskopet ditt er det ingenting som kan stoppe deg. Hvis du jobber i gruppe, sørger du for å være synlig og hørbar, og du kan godt være den som tar full kommando over en gruppeaktivitet.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag kommer det inn en mer sosial energi i horoskopet ditt. Selv om du jobber, er ikke arbeidet ditt hovedfokus, men det er vennene og familien din. I dag prøver du å smyge deg ut litt tidligere fordi du har planer både for ettermiddagen og kvelden.

Vekten 23/9-22/10 

I dag prøver du å få unna arbeidet ditt så raskt som mulig, spesielt hvis du jobber hjemmefra. Du skal møte en venn du ikke har sett på lenge, og det er førsteprioritet i dag. På ettermiddagen kan du få nyheter som endrer noen av planene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag befinner du deg i en situasjon der det er mange nye mennesker rundt deg. Du er litt nølende til å begynne med, men deretter slår du på sjarmen din og blir sosial. Denne dagen lærer du å kjenne mennesker som du vanligvis ikke ville omgås, og det blir et spennende møte mellom ulike ideer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag tar du tak i alt som har med tall og økonomi å gjøre. Det kan være både private og arbeidsrelaterte oppgaver. Dette er en dag hvor du tenker veldig strukturert, og du er flink til å skape orden rundt deg. Kvelden handler om å følge ditt eget instinkt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen blir en god dag med mye aktivitet. Energien din er tilbake, og du har en herlig karisma som sjarmerer alle du møter. Det er en kombinasjon av varme, tørr humor og livsglede som gjør deg uimotståelig akkurat nå. Kvelden handler om å være aktiv og trene.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er du helt utslitt. Både kroppen og psyken din skriker etter hvile. Lytt til kroppen din. Hvis du velger å ignorere den når du er så utmattet, er det en risiko for at du kan pådra deg en sykdom. Kvelden innebærer noen små krangler og en veldig tidlig avslutning.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag tilbringer du så mye tid du kan utendørs, gjerne i naturen. Du har behov for å slippe å se fire vegger rundt deg. Naturens nærhet beroliger nervene dine og gjør deg mer positiv. Kvelden bringer med seg en hyggelig overraskelse.

Powered by Labrador CMS