horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 20. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag kommer det inn ild fra ditt eget tegn til horoskopet ditt, og det kan gjøre det lettere for deg å fokusere på jobben. I dag legger du opp en plan for hvordan du skal rekke alt før ferien, spesielt hvis du planlegger å ha litt lengre sammenhengende fri.

Tyren 20/4-20/5 

Også onsdagen byr på intensivt arbeid, men i dag kan du legge det opp litt etter eget tempo, og det gjør at du føler deg friere. I dag unner du deg også mye julekos for å komme i riktig stemning. Det kan være baking og pynting hjemme, eller kanskje du drar på en gløggfest om kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen går i et rasende tempo. I dag har du flaks med at det kommer inn ild i horoskopet ditt, og det hjelper når du må gjøre ting raskt. Privat er du litt roligere nå. Selv om du ikke er ferdig med alt, har du en plan, ganske vag, men likevel en plan.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kommer det inn energi fra Væren i horoskopet ditt, og det letter både når det gjelder å starte og avslutte prosjekter. Du er mer bestemt i dag, og du følger dine egne planer heller enn å lytte til andre. På ettermiddagen jakter du på den eller de siste gavene.

Løven 23/7-22/8 

På onsdagen blir det dobbel ild i ditt tegn, og det påvirker selvtilliten din. Sakte, men sikkert begynner du å stole på ditt eget skjønn i løpet av dagen, og det kan til og med gå litt for langt. Du unngår å høre på kollegene dine og gjør alt på din egen måte i stedet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Onsdagen handler om å jobbe raskt uten å stresse, noe som kan gå sånn passe. Du stresser deg selv når du merker at du har mye å gjøre, og da blir du mindre effektiv enn når du bare fortsetter. En venn trenger råd angående noe som omhandler et kjærlighetsforhold.

Vekten 23/9-22/10 

Du har en hyggelig onsdag å se fram til. I dag får du høre ting du ikke forventet, og du får også en hyggelig overraskelse på ettermiddagen. Denne dagen handler om å handle litt siste liten gaver. Det blir en avslappet dag som går overraskende fort.

Skorpionen 23/10-21/11 

På onsdagen kommer det inn ild fra Væren i horoskopet ditt, og det vekker temperamentet ditt. I stedet for å være like avslappet som du var i begynnelsen av uken, blir du frustrert og irritert over små ting. Det er ikke en god dag å la seg hisse opp. Kvelden inneholder informasjon om nyttåret.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du nyheter som på en måte slår ned som en bombe, samtidig som det på en måte føles helt logisk fordi det forklarer hvorfor du har følt deg som du har gjort de siste dagene. Dette er nyheter du må tillate deg selv å bearbeide. Gi deg selv tid.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen er det samme som på tirsdagen. Du tvinger kollegene dine til å høre på julemusikk til ørene dovner og sørger for å ha både lussekatter og pepperkaker til kaffen. Kvelden handler om å være i aktivitet, enten det er sport, en spasertur eller trening.

Vannmannen 20/1-18/2 

Vannmannen er sjelden tidlig ute, så i dag er det på tide å kjøpe gaver for din del. Du kan være overraskende effektiv når du vil og har en plan. Du vet kanskje omtrent hva du skal kjøpe, men forvent et par tilbakeslag, så ha en reserveplan klar.

Fiskene 19/2-20/3 

På onsdagen endres energien i horoskopet ditt, og du blir mer drivende. Det er bra fordi du har mye du vil rekke denne dagen. For deg handler arbeidsuken stort sett om å avslutte ting før helgen kommer. Kvelden byr på matnyttig informasjon.

Powered by Labrador CMS