horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 19. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen handler om å skjemme bort deg selv. Det kan være å bruke penger på noe du har ønsket deg lenge, eller bare unne deg en luksuriøs lunsj eller en virkelig avslappende kveld med alle dine favorittaktiviteter.

Tyren 20/4-20/5

I dag samler du deg for å fokusere på ting som angår deg selv og deler av arbeidet ditt. I dag er det ingen hastverk, slik at du kan ta deg tid med hver del av prosjektet ditt, og da har du det aller best. På ettermiddagen hjelper du en ung venn eller slektning med noe praktisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Onsdagen blir litt av en hviledag. Tempoet på jobben er ikke så høyt, så du kan fokusere på å fullføre prosjekter du har startet på. I løpet av dagen tenker du mye på mat, enten fordi du skal lage middag eller arrangere fest, eller kanskje planlegger du et restaurantbesøk.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tenker du mer praktisk enn teoretisk, og du er flink til å utføre arbeidsoppgaver som krever nøyaktighet. Dagen handler delvis om å komme overens med kolleger du vanligvis unngår, men også om å jobbe selvstendig. Kvelden byr på skravling.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen handler om luksus og å skjemme bort deg selv med alt fra ting til god mat. Du tar vare på både det indre og det ytre i dag, kanskje passer du på å supplere garderoben din litt, eller så unner du deg noe fint til hjemmet. På kvelden er det lurt å trene og bevege seg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag faller du tilbake på praktisk kunnskap og rutiner, noe som får deg til å føle deg bra. Det er når du blir tvunget til å endre på prinsippene dine at du kan bli litt grinete, men det slipper du i dag. Denne onsdagen handler det også om å finne fine ting til deg selv.

Vekten 23/9-22/10

Selv om onsdagen også handler om å levere, er det et mye roligere tempo. Du får tid til å planlegge og la hver oppgave ta sin tid. Dagen handler om å være nøyaktig og ikke slurvete, noe som kan være vanskelig for den impulsive Vekten. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handler helt og holdent om begjær, spesielt begjær etter unødvendig og usunn mat. Det kan være alt fra en junk food-lunsj til en overdådig ettermiddagskaffe. Antageligvis har kroppen din behov for denne typen mat i dag, så ikke vær for hard mot deg selv.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du lett for å havne i konflikt eller bli irritert på noen kolleger som du oppfatter som late. Du vet at du overdriver når du er stresset, så du prøver å holde dine meninger for deg selv, men det skinner igjennom i ansiktsuttrykket ditt. Du er rett og slett dårlig til å holde masken.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag fokuserer du på et mål du har og det krever disiplin. Heldigvis kan du være veldig målrettet når du bestemmer deg for det. Du holder deg til en forhåndsbestemt plan og det viser seg at din måte å legge opp arbeidet på er den beste for deg. Onsdagen handler også om latter og vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Også onsdagen blir en morsom og inspirerende dag som byr på herlige øyeblikk og fine omgivelser. Hvis du er utendørs, trives du best når solen titter frem. Hvis du er innendørs, er det mer dine kolleger eller venner som bidrar til din trivsel. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen handler om å rette opp noen slurvefefeil som oppstod under gårsdagens pressede tempo. Du har mer tid til å ordne med detaljer i dag, og det gjør at du faktisk kan få orden på det meste som har gått galt. En kollega gir deg ekstra mye oppmerksomhet, og det kan tyde på at han eller hun liker deg.

Powered by Labrador CMS