horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 18. oktober 

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også på onsdag har du en herlig energi og godt humør. Jobber du med salg, kan du sannsynligvis vise frem gode resultater i dag. På ettermiddagen møter du en person som inspirerer deg med sin innstilling og kunnskap. Dette er en rollemodell for deg.

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du sjansen til å senke tempoet litt og kanskje gjøre noe morsommere enn det vanlige arbeidet ditt. En leder gir deg ros for innsatsen din, og du blir glad for den positive tilbakemeldingen du mottar. Kvelden dreier seg om å uttrykke deg kunstnerisk.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag lar du stemmen din bli hørt i en sak som angår sikkerheten på arbeidsplassen din. Dette er noe du har tenkt på en stund, men i dag blir problemet mer påtrengende. Du pleier sjelden å kjempe for din overbevisning, men i dag er du villig til å gå i kamp for å drive gjennom en endring.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er du litt av en skøyer. De fleste setter pris på dine spillopper og humor, men det er noen som synes du overdriver og poserer. Ikke bry deg om negative mennesker; nyt din positive innstilling og ha det gøy i stedet. Kvelden dreier seg om en hobby eller en venn.

Løven 23/7-22/8 

Selv på onsdag er det mye ild i horoskopet, og derfor er det ekstra viktig at du følger en plan og holder deg til den. Du har en tendens til å avvike når du ser noe som er mer interessant. Kvelden handler om en venn og deres problemer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Etter en livlig start på uken skjer det noe på onsdag. Dagen begynner bra, og du har mange ting på timeplanen din, men etter hvert som timene går, føler du at luften siver ut av deg som luft fra en ballong, og du blir veldig trøtt og umotivert.

Vekten 23/9-22/10 

I dag presenterer sjefen din en kommende endring, og den stresser deg. Selv om det kan innebære nye spennende utfordringer for deg, er du ikke helt sikker på om du liker denne endringen som helhet. Det reiser mange spørsmål og mye bekymring på arbeidsplassen.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag fokuserer du på å få ting gjort heller enn å være kreativ. Du har mange morsomme planer etter jobben, så det er mer fritiden som opptar tankene dine enn arbeidet. Ettermiddagen byr på nye inntrykk og en herlig annerledes opplevelse.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdag preges av en kjølig stemning på jobben, og kollegene dine går på tå for å unngå å irritere deg. Du legger kanskje ikke merke til hvordan humøret ditt påvirker atmosfæren rundt deg. Tenk på at du vanligvis er solskinnet selv på jobb, så det er merkelig for arbeidskameratene dine å se deg så innesluttet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdag opplever du at du må gjøre alt selv. Din kollega er veldig opptatt, men du har ingen anelse om hva det er med. Det irriterer deg at du ikke får muligheten til å være litt friere i arbeidet ditt. Slik det er nå, må du jobbe etter en annens liste. Kvelden ser ut til å bli intens, men sosial.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag virker det som om du ikke er tilstede så mye som du burde være. Du har en rekke saker du vil få unna, og det betyr at du risikerer å gå glipp av viktig informasjon knyttet til arbeidet ditt. Kvelden handler om å snakke med familien om fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3 

Etter en intens og energisk start på uken, føles det som om all energien plutselig forsvinner fra deg. Du føler deg veldig umotivert og sliten. Pass på så du ikke er på vei til å bli syk. Lytt til kroppen din og kjenn etter hvordan du har det. Noen ganger er du altfor hard mot deg selv.

Powered by Labrador CMS