horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 13. september

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Etter en intens start på uken, kommer det nå jordtegn inn i ditt tegn og bremser tempoet. Dagen handler mye om å være organisert og grundig, noe du ikke alltid er flink til. I dag får du gode råd fra en eldre slektning eller mentor, noe du bør ta til deg.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis du har fri, er du nøye med å virkelig ta deg fri og ikke tenke for mye på jobben. Det blir en fin dag med gode samtaler og god mat. Kvelden handler om å tvinge deg selv til å gjøre noe som gir deg glede, selv om du synes det er kjedelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du aktiv i din streben etter endring. Det kan være å oppdatere CV-en din, lese jobbannonser eller undersøke boligmarkedet. Det føles ikke så håpløst når du gjør noe, det føles som om du endelig har kommet i gang. Om kvelden får du en invitasjon av en eller annen sort.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter å ha satt en strek over gårsdagen, går du inn i onsdagen med ny optimisme og en sterk vilje til å rette opp alt som gikk galt i går. Selv om du kanskje ikke løser alle problemene, vil mye ordne seg, og du vil være fornøyd med innsatsen din for dagen.

Løven 23/7-22/8 

I dag går du fra å være ambisiøs til å fokusere på detaljer. Selv om det er bra at du er grundig, må du kunne sette grenser, ellers blir det ikke bra. Du har en tendens til å henge deg opp i alle detaljer, og da kan du ikke gi slipp på en oppgave, selv om du vet at du burde.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag går månen inn i jomfruens tegn, og den doble jordpåvirkningen demper angsten din på jobben. Plutselig er det ikke så viktig å være best, bare at du gjør ditt beste. Denne dagen handler også om en praktisk hobby der du får jobbe med hendene i stedet for hjernen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag reduseres innflytelsen fra solen til fordel for mer jordnære påvirkninger. Dette gjør deg uvanlig nøye og du henger deg opp i detaljer som du vanligvis ikke bryr deg om. Det positive med disse dagene er at du er mer sta enn vanlig, og gir ikke opp når ting går galt.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag går månen inn i jordtegn, og det demper litt av dine mest intense følelser. Du klarer å fokusere bedre og dra nytte av staheten som jordens innflytelse bringer med seg. I dag sørger du for å systematisk jobbe gjennom mange kjedelige oppgaver du ligger bakpå med.

Skytten 22/11-21/12 

Etter å ha åpnet deg opp føler du behov for å få være litt i fred. I dag trekker du deg tilbake og foretrekker å jobbe for deg selv. Det skjer mye under overflaten, og du trenger ro og fred for å bearbeide alle følelsene dine. Kvelden handler om et moralsk dilemma.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag kan du virkelig svare for deg, men sjarmen din demper skarpheten i de ganske skarpe kommentarene dine. Det er vanskelig for kollegene dine å bli sinte på deg når du overøser dem med sjarmen din og ditt vinnende smil. Av og til er du litt for intelligent for ditt eget beste, og du kan bli litt av en bedreviter uten å mene det.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag bremser tempoet på jobben, og det stilles høyere krav til grundighet. Det nærmer seg slutten på et prosjekt, og da er det detaljene som må justeres og finslipes. Som Vannmann synes du kanskje at denne delen av arbeidet ditt er den kjedeligste.

Fiskene 19/2-20/3 

På onsdagen finner du en ro som passer godt for deg. Det handler både om indre ro og et mer avslappet arbeidstempo. Selv om du fortsatt er effektiv, føler du ikke stress fordi du er mer organisert. I løpet av dagen vil du møte en ny kollega eller nabo som gjør et sterkt inntrykk på deg.

Powered by Labrador CMS