horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 10. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag jobber du med en ting av gangen på en veldig tålmodig måte. Kollegaene dine er overrasket over mangelen på irritasjon når du går opp i detaljene. I dag jobber du best alene og unngår alle former for grupper og samarbeid. Kvelden blir intens på en god måte.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil tempoet være roligere, og om du har muligheten, kan du til og med unne deg å sove lenge. Å være fri og gjøre som du vil er viktig for kreativiteten din. Den blomstrer som mest når ingen forteller deg hvordan du skal tenke. Kvelden handler om trening eller fysisk aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag føler du deg ikke spesielt sosial og foretrekker å jobbe alene hvis det er et alternativ. Du ønsker ikke å inngå kompromisser denne onsdagen, men du vil heller jobbe på egen hånd. Kvelden dreier seg om et økonomisk dilemma.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå har du veldig mye på agendaen din, så du blir veldig stresset av en kollegas ganske avslappede holdning til jobb. Du føler at tålmodigheten din blir utfordret på flere måter. Som Kreps er ikke tålmodighet din største ressurs, så det kan oppstå en konflikt i løpet av ettermiddagen.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg irritert allerede fra morgenen av, og du vet ikke helt hvorfor du er så sur. Dette skyldes en påvirkning i horoskopet ditt, så det er bare å akseptere at du ikke er deg selv i dag. Det er også en sterk frustrasjon hos deg over at sjefene dine ikke lytter ordentlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du jobber gjerne praktisk i dag. Å se ting vokse ut av hendene gir deg herlig tilfredsstillelse. Hvis du ikke kan jobbe praktisk, bruker du gjerne kvelden på en hobby der du lar kreativiteten og den kunstneriske siden av deg få møtes i et ekte håndverk.

Vekten 23/9-22/10

Du liker å jobbe i gruppe, og du deler entusiastisk perspektiver og ideer med kollegaene dine. Du trives best når du jobber tett på andre mennesker, men samtidig kan være selvstendig i individuelle oppgaver. Kvelden blir bra og aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Hvis du la opp retningslinjer for arbeid og rutiner i går, må du få ned alle ideene på papir og sende dem dit de hører hjemme i dag. Denne dagen kan være ganske kjedelig, men samtidig veldig tilfredsstillende fordi du føler at du utfører noe som både er bra og nødvendig.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen kombinerer praktisk arbeid med langsiktige strategier. Det blir en variert dag som kan gi deg litt perspektiv. En ny kollega kommer inn og tar alle med storm, ikke minst deg. Det var lenge siden noen berørte deg på denne måten.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å fullføre planene dine og stå opp for det du tror på. Du er litt irritert på en kollega som du føler nedprioriterer deg og i dag er du klar til å fortelle hvordan du føler. Du vil bli overrasket over reaksjonen til vedkommende.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag blir du utfordret av en kollega. I begynnelsen synes du alt er ganske tåpelig, men etter hvert som dagen går, begynner du å ta denne utfordringen på alvor. Du innser hvilke fordeler du kan få hvis du vinner. En uvanlig overraskelse venter på kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Det kan oppstå en konflikt mellom deg og en sjef i dag. Hen synes du gjør som du vil, og du synes hen er altfor korrekt. Dere har ikke samme syn på arbeidsoppgavene dine. På ettermiddagen blir du oppmuntret av en venn.

Powered by Labrador CMS