horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 10. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen går i samme ånd som gårsdagen. Du vil virkelig være utendørs og være fysisk aktiv. Det passer best hvis du har fri, men du klarer uansett å få litt frisk luft. I dag møter du en person fra barndommen din, og møtet vekker minner.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir veldig intens på forskjellige måter. Du må få gjort ting du må gjøre, men du vil også ha tid til litt moro. Mye dreier seg om planlegging, og du kan slappe av bedre og ha det gøy hvis du vet at du er ajour med dine plikter.

Tvillingene 21/5-20/6

Også onsdagen blir veldig rolig. Etter en intens forrige uke innser du at kroppen din trenger hvile. Det er sjelden Tvillingene har ro til å bare ta det med ro, men når du føler at det eneste du vil, er å gjøre ingenting, skal du være snill mot deg selv og lytte til kroppen din. Hvis du jobber, senker du tempoet betraktelig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har gitt et løfte til en eldre slektning, og i dag prøver du å avsette tid til hen. Du har mye på agendaen din nå, og det er mange ting du heller vil gjøre enn å hjelpe slektningen din, men du er også veldig lojal, og når du først har lovet noe, holder du det.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen går i samme spor som tirsdagen. Du vil nyte livet og gjøre så lite nytte som mulig. Hvis du likevel klarer å tvinge deg selv til å begynne på et prosjekt, vil jordens stahet hjelpe deg med å fullføre det, selv om du egentlig verken orker eller vil holde på.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdagen blir starten på en reise. Det er sannsynligvis en ferie eller en kortere utflukt snarere enn en indre reise, men det kan også være det sistnevnte. Uansett blir det en spennende dag med noen nye opplevelser.

Vekten 23/9-22/10

Også i dag vakler du en del, både i dine beslutninger og i din tro på deg selv. Heldigvis har du en kollega eller venn som har stor tiltro til deg, så hen vil oppmuntre deg og få deg til å føle deg betydelig mer komfortabel i situasjonen din. Vær glad for at du har en slik venn.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du i strålende humør og søker deg til sosiale arrangementer. Du omgås gjerne i grupper, men hvis det ikke er mulig, er det like greit med en nær venn eller familiemedlem, så lenge du slipper å være alene. I dag overrasker du gjerne en nærstående med et påfunn eller et lite eventyr.

Skytten 22/11-21/12

Onsdag har fokus på fysisk utfordrende aktiviteter som å gå eller trene i skog og mark. Det blir en god dag hvor fokus er på helse og det å kose seg i nuet. Hvis du fortsatt jobber, prøver du å komme deg ut en stund etter jobben.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag ønsker du å få med deg et familiemedlem på en aktivitet som er litt utenfor deres komfortsone. Du synes det er bra at hen utfordrer seg selv litt mer. Det blir en koselig, men litt slitsom dag som avsluttes med god mat og mye latter. Dette blir en dag du ikke vil glemme.

Vannmannen 20/1-18/2

På onsdag gjelder det å være litt kreativ og tenke annerledes. Det er når du snur problemene at du kan se uventede løsninger og forskjellige måter å gå rundt hindringene du møter. Dette er også en dag som passer for en mer uttrykksfull hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdag handler også om å gjøre én ting om gangen og fokusere på det du mener bør prioriteres. Du har en lang liste du vil gjennom, og du starter på den i dag. Dette kan være alt fra attraksjoner til arbeidsprosjekter eller en hobby, uansett er det viktig for deg er at du får tid til å vie din tid til akkurat dette i dag.

Les også: Slik blir denne uka for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS