horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 1. november

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag blomstrer din kreativitet, og du setter ditt personlige preg på nesten alt du gjør, både på jobb og privat. Dagen handler mye om tempo, men også om å tenke fritt og litt annerledes.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er det ikke mye som skjer, verken privat eller på jobb, så du får muligheten til å lande i øyeblikket. Det blir mye tankevirksomhet, enten det handler om ting som har skjedd, planer du lager, eller situasjoner du håndterer akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6 

For Tvillingen er lite søvn ingen god match. Få tegn blir så gretne som du blir når du ikke får nok søvn. Det morsomme er at du ikke engang merker at du freser til folk; du tror at du holder trettheten for deg selv. Kvelden handler om nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter å ha markedsført ideen din hardt i to dager, kan du begynne å oppdage visse svakheter med den. Her gjelder det å kunne ta et skritt tilbake og se på hele situasjonen med objektive øyne. For å lykkes i dette prosjektet, må du kunne være selvkritisk.

Løven 23/7-22/8 

I dag bryter konflikten løs skikkelig. Den konflikten du nesten kunne ane i begynnelsen av uken, blomstrer ordentlig, og du merker hvordan all denne dramatikken endrer dynamikken på arbeidsplassen din. Det blir en emosjonelt utmattende dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du emosjonelt ustabil. En påvirkning fra Krepsen gjør deg mer mottagelig for Månens innflytelse, og du kan ha nærhet til både tårer og latter i løpet av dagen. Du er også ekstra følsom for kritikk, noe som kan bli merkbart når en sjef vil ha tilbakemelding på en feil du har gjort.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdagen blir litt som en hviledag for deg. Det skjer ikke så mye, og det er deilig fordi du får sjansen til å lade opp etter en intens start på uken. I dag liker du å tilbringe tid med dyr eller barn; det forankrer deg i øyeblikket i stedet for å fokusere fremover eller bakover.

Skorpionen 23/10-21/11 

På onsdag kan du føle deg litt emosjonelt utmattet. Du har vært på en følelsesmessig berg- og dalbane de siste dagene, så det er ikke rart hvis du føler deg utmattet. Dagen handler om å lande i hverdagen og finne tilbake til harmonien inni deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag går ikke ting i det hele tatt som du hadde tenkt. Allerede tidlig på dagen møter du på en mur av problemer, og det kan lamme deg litt. Det beste i en slik situasjon er å begynne helt på nytt. Tenk deg om og gjør det riktig, da blir det bra.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du mye frihet, og du kan organisere arbeidet ditt på en måte som passer deg. Steinbukken er et av de få tegnene som foretrekker å jobbe alene fremfor i gruppe. Du er veldig selvstendig, og du liker å gjøre ting på din egen måte. Kvelden kan by på en overraskende tekstmelding.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er en person som nesten alltid stiller opp og har vanskelig for å si nei. I dag får du det igjen på en positiv måte. Du får hjelp når du står fast, og det er kolleger som kommer til unnsetning når arbeidsbyrden blir for mye. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du muligheten til å søke råd og tips fra andre. Det kan være et gruppearbeid, et møte eller en konferanse av noe slag. Dette blir en morsom dag der du lar kreativiteten være din veiviser. På ettermiddagen venter en beslutning av en eller annen art.

Powered by Labrador CMS