Dagens Horoskop: Onsdag 2. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes rom for å tenke denne onsdagen og bare vissheten om at du har mulighet for å angre deg, gjør deg mye mer selvsikker. I løpet av dagen får du også mulighet til å prate litt mer med en person som vekker din nysgjerrighet.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir litt smidigere enn begynnelsen av uken. Du føler at du er i ferd med å få kontroll og du kan være litt mer kreativ denne dagen. I løpet av ettermiddagen får du en positiv respons på et prosjekt du har satt i gang.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes mange ulike måter å håndtere motgang på, prøv å tenke på hvordan du kan vokse med den enn å bli bitter. I løpet av dagen får du et lite tips fra en kollega som alltid lykkes med det han/hun tar for seg.

Krepsen 21/6-22/7

Du tror du skal kunne forandre på ting raskt, men så fort går det ikke og det merker du i dag. Du har en kjempe god idé, men vet at det kommer til å ta uker å få igjennom dette forslaget på alle nivåer.

Løven 23/7-22/8

I dag motiverer du deg selv med ting som gjør deg glad. Du dagdrømmer mye om lidenskap og eventyr i dag. Akkurat nå finnes det spesielt en person som får deg til å drømme litt ekstra.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar et steg mot en mer selvstendig jobbhverdag i dag. Det har vært en prosess å komme så langt, men nå føler du at du er klar for å klippe over navlestrengen. I løpet av ettermiddagen kan en form for lønnsdiskusjon bli aktuell.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt lei en kollegas bortforklaringer for at han/hun alltid kommer for sent. I din verden er det bare å ta en tidligere buss. En følsom hemmelighet lekker ut i dag og den kan forårsake problemer for en kollega. Her kan du være ærlig med hva du har hørt eller holde deg helt utenfor og ikke si noe som helst.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ingen bra måte å komme med dårlige nyheter på, så det smarteste du kan gjøre er å gå rett på sak og så legge mer tid i å trøste og håpe på at vennen din ikke blir altfor lei seg.

Skytten 22/11-21/12

Det skjer mye i livet ditt akkurat nå og det er ikke sikkert din bekjentskapskrets helt forstår de forandringene du gjennomgår. Selv omfavner du alt det nye med masse positiv energi og glede. Du har aldri hatt vanskelig for å gi slipp på det gamle.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du imponere en sjef og gjennom å være så målbevisst bare en Steinbukk kan være, så lykkes du. Du får også prøve deg på et gruppesamarbeid i dag og du merker til din store overraskelse at dette går over all forventning. Kvelden handler om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre på jobb i dag og du irriterer deg over at en kollega hele tiden klager over alt han/hun ikke rekker. Du har gang på gang prøvd å forklare denne personen at han/hun må være mer effektiv.

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du fremdeles liker en person veldig godt. Å treffe denne personen igjen etter så lang tid, vekker en storm av følelser inni deg som du ikke var forberedt på. Akkurat nå prøver du å sortere følelsene dine og finne ut hvordan dette vil påvirke deg på lang sikt.

Powered by Labrador CMS