horoskop

Dagens horoskop: Mandag 9. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken sterkt. Du har en dobbel påvirkning fra ild, som gir deg den energien du trenger både for å være effektiv på jobben og for å stå opp for dine meninger overfor en sjef. Kvelden handler om å gi utløp for overskuddsenergien din.

Tyren 20/4-20/5 

Etter helgen har du fylt opp med ny energi, så du går inn i denne uken med en herlig positiv innstilling. For deg er det viktig å ikke fokusere på det som er dårlig, men heller prøve å fremheve det som er bra i hverdagen. I dag er en god dag for å begynne å trene.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag kommer det energi fra Løven til ditt tegn, og det gir deg den dytten du trenger for å starte på et ganske omfattende prosjekt på jobben. I dag handler du snarere enn å nøle, og det hjelper deg med å få en god start på oppgaven.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag havner du i en svært vanskelig situasjon der du tvinges til å ta en tøff beslutning. Du vet hva som er best for deg, samtidig som du vet at det som er bra for deg, ikke nødvendigvis er det beste for vennen din. Til tross for ytre påvirkning er du sterk og står fast ved beslutningen din.

Løven 23/7-22/8 

På mandag er det dobbel ildenergi fra både Løven og Solen i ditt tegn. Det blir en dag der du kan være sterk når andre er svake. Akkurat nå er det gruppepress på arbeidsplassen din som kan være vanskelig å motstå, men du viser at du ikke er noen som lar seg tråkke på.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det mye ild i horoskopet ditt som driver deg fremover, samtidig som du har en sterk påvirkning fra jorden som oppfordrer deg til å ta det med ro og tenke nøye gjennom før du handler. Disse motstridende kreftene kan forvirre deg. Kvelden handler om et valg.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med energier fra Løven, som hjelper deg med å sette i gang ulike prosjekter. Du er litt mer bestemt enn vanlig i dag, og du tar lettere beslutninger uten å vingle frem og tilbake. Kvelden handler om interessant informasjon om en sjef eller mentor.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kastes brutalt inn i uken. Dagen handler om å fange opp og omdirigere et prosjekt som er i ferd med å gå galt. Du kan være svært målrettet og ganske bestemt når du trenger det, og det gjør du i dag. Kvelden handler om vennskap og tillit til hverandre.

Skytten 22/11-21/12 

Du har mye energi i horoskopet ditt på mandag, men ikke nok fokus til å rette den i en bestemt retning. I dag begynner du gjerne mange prosjekter, men så snart noe nytt dukker opp, går du videre uten å fullføre det du holder på med. Dette etterlater deg med mange løse tråder som du må binde sammen i løpet av uken.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du friheten til å planlegge dagen din som du vil, uten ytre krav. Det blir en harmonisk start på uken der du faktisk er ganske effektiv, selv om du ikke stresser i det hele tatt. Om kvelden utfordrer du en venn til en fysisk aktivitet. Det blir en vennlig form for konkurranse.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag kan en samtale med en fremmed gi deg den inspirasjonen og energien du trenger for å fullføre et personlig prosjekt. Du innser hvor mye du har å vinne på å legge inn en ekstra innsats for å fullføre det du har startet. Kvelden handler om fremtiden og familien.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandag får du energi fra Solen, og det gir deg en god og effektiv start på uken. For en gangs skyld er du ganske opplagt til tross for at det er mandag, og du sørger for å utnytte hver lille bit av energien din i dag. I løpet av dagen kan en samtale med en myndighetsperson bringe opp visse spørsmål.

Powered by Labrador CMS