horoskop

Dagens horoskop: Mandag 9. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om nye vaner og gamle laster. Du ønsker å starte et nytt liv, men det er enklere sagt enn gjort. Ditt største problem er at du i løpet av det siste året har lagt deg til noen vaner som er vanskelige å endre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går ganske tregt. Selv om du merker at flere er tilbake på jobb, er det fortsatt en ganske kjedelig søvnighet over hele den nærmeste perioden. Grip muligheten og gjør ting du aldri har tid til ellers.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tvinger deg selv ut av sengen i dag. Det er ingen reell drivkraft i stjernetegnet ditt akkurat nå. Du kan være eller er i ferd med å bli syk, men det kan også være vinteren som sliter på deg. Det du trenger, hvis du er frisk, er trening og utetid.

Krepsen 21/6-22/7

Du sier nei når du bør si ja i stedet. Du er vanligvis ikke mistenksom av deg, men akkurat nå er det noe veldig forsiktig over tegnet ditt. Du tar ingen risiko og du unngår å bli kjent med nye mennesker. En uvanlig oppførsel for en Kreps.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om små og store valg, noe Løven sjelden har problemer med. I dag blir du plutselig slått av tvil, og dette kan bety usikkerhet når det kommer til alt fra store økonomiske beslutninger til hva du skal spise til lunsj.

Jomfruen 23/8-9/22

Dette blir en morsom og ganske sosial mandag. Det er ikke mye å gjøre på jobben slik at du i stedet kan pleie kontaktene dine og det sosiale nettverket ditt. Dagen handler om å ta plass og vise hvilken utmerket person du er. Du viser frem din mest sjarmerende side.

Vekten 23/9-22/10

Du er redd for å innrømme at du har begynt å få følelser for en bestemt person. Det kan avhenge av det faktum at du allerede er i et forhold og hele situasjonen byr på komplikasjoner, det kan også være fordi du er redd for å bli såret og derfor tar du et skritt tilbake.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å samle mot til å si noe som du har holdt inne lenge, men som du ikke turte å dele før du var helt sikker på følelsene dine. Det kan berøre et forhold, men det kan også handle om noe helt annet som arbeidet ditt eller bosituasjon.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å bestemme seg og holde fast ved avgjørelsen. En enkel oppgave hvis du vet hva du vil, men sjansen er stor for at du er ekstremt forvirret når det kommer til nettopp dette spørsmålet. Det er så mange forskjellige ting å vurdere at du ikke vet hvor du skal begynne.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å forberede seg mentalt på en ny type utfordring. Det blir kanskje ikke i det hele tatt slik du forestilte deg, men det vil fortsatt være bra hvis du ser på situasjonen i et langsiktig perspektiv. Du trenger denne tiden til å utvikle deg og vokse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange jern i ilden, både privat og på jobb. Du liker å ha ting på gang, men noen ganger blir det til og med for mye for deg. I dag går det utover en person som på ingen måte er kilden bak dine opprørte følelser. Be om unnskyldning, ellers kan det oppstå en konflikt.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sta, men også veldig vinglete, noe som gjør at resultatet du oppnår i dag er ganske blandet. På den ene siden viser du en vilje til å fortsette, samtidig blir du usikker på egen kapasitet. Det som trengs i dag er en støttende kollega.

Powered by Labrador CMS