horoskop

Dagens horoskop: Mandag 8. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ikke så aktiv som du hadde tenkt deg. Du starter dagen med masse entusiasme og en innstilling om å lykkes med det meste. Når du skal sette i gang, har du ikke helt den energien du trenger for å påbegynne et så omfattende prosjekt. Noen ganger orker man bare ikke.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å tenke annerledes og agere litt utenfor de satte rammene. Tyren liker rammer, rammer gir struktur. Du kan synes det er vanskelig å tøye reglene, men når du først gjør det, føler du deg veldig fri. Kvelden handler om å hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en nysgjerrighet og en vilje til å oppdage nye ting denne mandagen. Er du fri, lar du eventyrlysten styre stegene dine. Du gjør det som faller deg inn, og du er ikke fremmed for å teste nye ting. På ettermiddagen kan du møte på et uventet hinder.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en litt ambivalent mandag der du pendler mye både i følelser og motivasjon. Du starter dagen med mye vilje, men etter hvert som dagen går, mister du lysten og føler deg litt gretten i stedet. Kvelden handler om å lytte til en venn som prøver å fortelle deg noe.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken med en brennende energi der du vil gjøre mange ting. Ta vare på denne entusiasmen, for den vil forsvinne i løpet av morgendagen. I dag er den rette dagen å starte prosjekter og påbegynne mer omfattende oppgaver. En god dag for en lengre reise.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag gjør du alt med innlevelse og lidenskap. Enten du rydder hjemme, jobber eller har et mer kreativt prosjekt på gang, kaster du deg inn i det med herlig entusiasme. Det blir en god start på uken. For den praktiske Jomfruen er det et pluss om du kan jobbe med hendene mer enn teoretisk.

Vekten 23/9-22/10

Du er i strålende humør i dag, og det gjør at alt du gjør føles enkelt. Det finnes ingen hindringer, bare mer eller mindre tøffe utfordringer, noe som får dagen til å fly avgårde. Er du fri, synes du det er morsomt å prøve noe du vanligvis ikke gjør.

Skorpionen 23/10-21/11

Du starter uken med masse god energi som hjelper deg å komme gjennom vanskeligheter og holde ut selv når det stopper opp. Du er også fleksibel når det gjelder alternative løsninger på dilemmaer. I dag er en god dag å tilbringe utendørs.

Skytten 22/11-21/12

Du stresser deg opp unødvendig i dag. Det handler om at du ser problemer der det egentlig bare finnes mindre hindringer. Når du forstørrer vanskeligheter på denne måten, skaper du hindringer for deg selv. Prøv å analysere situasjonen mer objektivt i stedet. Kvelden blir morsom og byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvanlig opplagt denne mandagen. Det finnes en varme og humor hos deg som du gjerne deler med andre. I dag er du en ekte gledesspreder. Du tar også kontakt med personer du ikke ser så ofte, mest bare for å høre fra deg og se hvordan de har det.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag får du muligheten til å kickstarte et prosjekt du har hatt lyst til å starte på lenge, men det er først nå du har muligheten. Det blir en morsom dag som både forvirrer, utfordrer og fremkaller nye kreative ideer. Kvelden handler om en person som trenger ditt råd.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du glad og sosial. For å være mandag er du uvanlig uthvilt og i godt humør. Denne dagen passer bra til det meste, både når det kommer til arbeid og avslapning. Har du ferie, er dette en bra dag for å oppdage nye miljøer og bli kjent med nye mennesker.

Les også: Slik blir juli for ditt stjernetegn ...

Powered by Labrador CMS