Dagens Horoskop: Mandag 5. april

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt rastløs i dag. Det har vært så mye i det siste at du ikke har hatt tiden til å ta alt innover deg. I dag har du tid, men spørsmålet er om du har tålmodigheten til å være alene med dine tanker. Noen ganger kan det bli litt mye, og da leter du etter ting som kan distrahere deg.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være systematisk og jobbe i fred og ro. Uansett om du har fri eller jobber så sørger du for å gjøre mest mulig ut av dagen. På kvelden sovner du tidlig, og på natten drømmer du intensivt. Det kan være grunnet Månens plassering.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler før du takker ja til et kontroversielt forslag fra en venn. Vanligvis er du ikke den som tviler på om du skal være med på denne type aktiviteter, men av en eller annen grunn føles det ikke helt riktig i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du glefser mot noen i familien, selv om du vet at det ikke lønner seg. Det er som om du vil terge denne personen. Det er noe destruktivt over deg i dag som gjør at du har behov for å diskutere med alt og alle. Dette går snart over.

Løven 23/7-22/8

Det er en brennende lidenskap i ditt stjernetegn, men det er en risiko for at det ikke uttrykker seg slik du ønsker. Dersom du er i et forhold virker det bra på alle måter, men det virker som hjertet ditt vil noe annet akkurat nå. Er du helt ærlig mot deg selv?

Jomfruen 23/8-22/9

I dag er du veldig frem og tilbake. Beslutninger som burde være soleklare blåses opp til enorme proporsjoner, og det gjør at du får beslutningsvegring. Det beste er kanskje om du unngår å bestemme noe som helst i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg motivert og på hugget, noe som er bra. Det er ikke ofte at du er så alert og fremoverlent. I dag ønsker du å få med vennene dine på en plan du har snekret sammen. Det blir kanskje ikke så enkelt som du hadde håpet på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en drøm, og i dag kommer du et steg nærmere den drømmen. For deg er det ekstra viktig å feire hvert steg i riktig retning. For et halvt år siden hadde du en håp, men du hadde aldri trodd at du skulle komme dit du er i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det er et problem mellom deg og din venn, men dere unngår å prate om det. Dessverre funker det dårlig å tie konflikter ihjel. De må prates om og diskuteres for å kunne bevare en sunn relasjon. Ta bladet fra munnen og innled denne litt vanskelige samtalen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir herlig og tilbringes enten med familie eller venner, kanskje også begge deler. For deg handler denne dagen om å sette alle ambisjoner på pause. Det er en dag der du gjør akkurat det som faller deg inn, og du elsker virkelig den følelsen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du bruker denne dagen til en hobby. Du har lagt ned en del innsats for å gjøre det du elsker, og ingenting kan hindre deg. Dersom været ikke samarbeider, blir dagen kanskje noe kortere enn planlagt.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du er ute på tynn is, men i dag vil du bevise at du har rett, selv om du ikke er helt sikker på om du faktisk har det. Det handler mer om prinsipper enn diskusjonen i seg selv. Denne personen lykkes alltid med å påvirke deg litt, og nå vil du ta igjen.

Powered by Labrador CMS