horoskop

Dagens horoskop: Mandag 4. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du veldig fokusert på det du gjør, og du arbeider uvanlig strukturert for å være deg. Det blir en god start på uken der du får mye gjort uten å stresse. Om kvelden har du energi til å gjøre noe koselig med vennene dine, pynte hjemme eller kanskje trene.

Tyren 20/4-20/5 

Du går inn i uken med dobbel jord i ditt tegn, og det er bra siden det er så mye å gjøre på arbeidsplassen din. Du har en dag med høy intensitet å se frem til, så sørg for å være uthvilt. Mange Tyrer kan ha hatt litt problemer med søvnen eller å sovne i tide den siste tiden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken veldig fokusert. Det handler både om å holde tempo og å gjøre ting på en tidsbesparende måte. Dette er vanligvis ikke din måte å jobbe på, men akkurat nå føles det bra med litt ekstra struktur i hverdagen din. Ettermiddagen handler om et funn og en julegave.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye å gjøre på jobben, og du kan ha vanskelig for å konsentrere deg fordi det er mye som foregår i hodet ditt. Det beste du kan gjøre er å strukturere arbeidet ditt og være veldig metodisk, på den måten blir det enklere for deg å jobbe uten å måtte tenke så mye på neste steg.

Løven 23/7-22/8 

Du har en herlig kombinasjon av fremdrift, kreativitet og struktur i dag. Du starter dagen tidlig og slutter sent. Du vet å gripe de øyeblikkene når du har denne dynamiske kombinasjonen i horoskopet ditt, fordi du lykkes nesten med alt du tar deg fore. En god dag og en enda bedre kveld.

Jomfruen 23/8-22/9 

Med Jomfruen både i Solen og Månen får du en positiv energiladning denne mandagen. Har du vanskelige oppgaver eller ting som krever planlegging, er dette dagen for det. På ettermiddagen kan nyheter om en venn få deg til å begynne å tenke på et valg du har tatt.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du uvanlig bestemt, det er mye du vil få gjort, og da kan du ikke være usikker. Du har også mange gode og nye ideer. Det blir en virkelig god start på uken for deg. Kvelden dreier seg om økonomi og hvor mye du vil bruke på jul og nyttår.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen kan være litt av en revolusjonær, og det viser du i dag. Du misliker å måtte gjøre som noen andre sier, uansett om det faktisk er sjefen din vi snakker om. Hvis det er ett stjernetegn som har ekstra vanskelig for autoriteter, er det nettopp Skorpionen.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten lider vanligvis sjelden av dårlig selvtillit, men flere hendelser på rad har fått selvfølelsen din til å synke betydelig. I dag bekymrer du deg for å gjøre feil, ikke strekke til og å være lite likt av en sjef. Dette er en oppførsel som går imot din vanlig glade personlighet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen blir intens, men på en god måte. Du bestemmer helt og holdent over dagen din, og den friheten gjør at alt går så mye enklere. Du trenger ikke å stå opp så tidlig og du kan spise frokost i fred og ro, noe som garanterer at dagen blir bra.

Vannmannen 20/1-18/2 

Hele denne høsten har du helt eller delvis viet deg til et omfattende prosjekt på jobben. Nå begynner puslespillbitene å falle på plass, og du ser slutten på en lang reise. Dagen handler om å knytte sammen løse tråder og å se det større bildet, noe du er litt av en ekspert på.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er mye i livet ditt akkurat nå, spesielt i privatlivet, og det er mange tanker som snurrer rundt i hodet ditt. Nettopp fordi du har så mye i hodet, er det ekstra viktig at du organiserer arbeidet ditt for dagen. Orden og struktur trengs både for ditt velvære og for å få noe fornuftig gjort.

Powered by Labrador CMS