horoskop

Dagens horoskop: Mandag 29. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag bør du tenke praktisk, og det kan være utfordrende når følelsene tar av. Her gjelder det å velge logikk fremfor magefølelse, og det kan bli en utfordring for den lidenskapelige Væren. I løpet av dagen får du et verdifullt tips som du bør se nærmere på.

Tyren 20/4-20/5 

Det er ro og harmoni i stjernetegnet ditt i dag. Med dobbelt jordelement føler du deg harmonisk og glad. Denne dagen handler mye om å ta en ting om gangen og unngå stress. På kvelden er det tid for venner eller familie. Det blir en koselig kveld med litt interessant informasjon.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag gir du et stabilt og troverdig inntrykk. Hvis du skal markedsføre en tjeneste eller være overbevisende, er dette dagen å gjøre det på. Du har en aura av pålitelighet som gjør at folk er villige til å tro på det du selger. Kvelden handler om en privat prestasjon.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med god selvtillit og en herlig følelse av å kunne klare alt. Du skal prøve en ny oppgave på jobben eller forsøke å mestre noe du har slitt med tidligere. Dette blir en utfordring på mange måter, det gjelder bare å ikke gi opp. Kvelden handler om et rykte.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer tålmodighet og utholdenhet fra jorden inn, noe som gjør dette til en god dag for å lære bort ting. Du har tålmodighet med de mest utfordrende personene, og du har også forståelse for hvordan du skal uttrykke deg for å være så tydelig som mulig i instruksjonene dine.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag handler det om nøyaktighet, med dobbel Jomfru både i Solen og Månen, så blir du veldig strukturert. En dag som passer bra for ting som er nøyaktige, tålmodighetskrevende eller krever forståelse av tall Kvelden handler om å bevege seg. Du har sittet en del, og nå trenger du å bruke litt energi.

Vekten 23/9-22/10 

Du må bestemme deg for noe i dag, og det er ikke en helt enkel beslutning. Mye i hverdagen din kan bli påvirket, og det er mange faktorer å ta hensyn til. I løpet av denne dagen føler du at du utvikler deg mye, det er nyttig å bli utsatt for en viss press.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med å bli irritert på et familiemedlem, og den irritasjonen kan lett føre til en fullverdig krangel. Du vet at du burde være den voksne i denne situasjonen og handle modent, men risikoen er stor for at du blir den mest pågående parten.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med god energi og en vilje til å fullføre et omfattende prosjekt på jobben. Din innstilling handler om å drive frem og sørge for at alle puslespillbrikkene faller på plass. Kvelden blir rolig og moderat aktiv. Du er trøtt etter en anstrengende dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag ligger fokuset på noen andre enn deg selv; det kan være at du tar vare på et barn eller et dyr i store deler av dagen. Det blir også en morsom og sosial start på uken, siden du mer eller mindre blir tvunget til å være aktiv. Kvelden handler om god og luksuriøs mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen handler om å bytte miljø i et par dager. Det kan være relatert til arbeidet eller en kort privat reise. Det viktigste er at du kan fokusere mer på deg selv og dine behov, i stedet for å ta vare på alle andre. Det blir også dager med god mat og hyggelig selskap.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det en stabil base fra jorden i horoskopet ditt, så benytt anledningen til å gjøre ting som krever utholdenhet, tålmodighet og struktur. I dag kan du også få mange gode råd fra en kollega med mer erfaring innenfor det området du jobber med akkurat nå. Kvelden blir interessant og aktiv.

Powered by Labrador CMS