horoskop

Dagens horoskop: Mandag 27. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

På mandag er det fullmåne i Tvillingenes tegn, noe som gjør dette til en god dag når det gjelder både verbal kommunikasjon og forretninger. Du er både ærlig og overbevisende på en gang, noe som gjør at mennesker oppfatter deg som pålitelig. Kvelden dreier seg om fremtiden.

Tyren 20/4-20/5 

Fullmånen hjelper deg med å komme til rette med en beslutning du har tatt. Du liker ikke forandringer forandringer, men i dag innser du det riktige med å gå videre og la det gå. Du lander også på en beslutning som angår jobb eller ditt private forhold. Dagens nøkkelord er aksept.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen preges av fullmånen i ditt eget tegn. Den forsterker både dine gode og dårlige egenskaper. Det som er påtagelig akkurat nå, er din uvilje mot å binde deg, enten det gjelder løfter til personer eller avtaler. Du føler deg fanget og begrenset når du tvinges til å love noe.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har havnet i en vanskelig situasjon som har vært preget av løgner og halvsannheter. Det handler om en relasjon som verken er bra for deg eller den andre personen det gjelder. Dere holder fast ved hverandre mest av gammel vane. I dag er det en god dag å undersøke deres forhold.

Løven 23/7-22/8 

Du lever litt etter mottoet "gjør om og gjør riktig" i dag. Etter å ha mislyktes med noe, føler du at det er bedre å starte helt på nytt enn å prøve å rette opp feilen. Noen ganger kan det være mer tidskrevende å fikse en feil enn å gå tilbake til start.

Jomfruen 23/8-22/9 

Når det er fullmåne i Tvillingenes tegn, kan du oppleve at du blir både mer nysgjerrig og rastløs på samme tid. Du kaster deg gjerne inn i nye prosjekter uten å tenke så mye, men du blir like fort lei som interessen ble vekket. Dette fører til at du etterlater ting halvferdige, både på jobben og hjemme.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten er kjent for å ha vanskelig for å ta beslutninger, og det forsterkes denne uken av fullmånen. Selv om fullmånen vanligvis styrker evnen til å gå videre og bestemme seg, fungerer den litt motsatt for deg. Du blir enda mer tvilende, og det påvirker hverdagen din.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du vet at du må ventilere følelsene dine, men du vil gjøre det på en måte som tydeliggjør at det handler om deg og ikke noen andre. Dagen handler om å søke ord og finne måter å uttrykke deg på. Kvelden passer bra til fysisk krevende aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med den beste kombinasjonen. I dag er du veldig rasjonell samtidig som du stoler på instinktene dine. Det er en fin balanse som du håndterer elegant. Hele dagen går uten problemer, og du føler at du har energi og vilje til å være sosial. Kvelden handler om lidenskap.

Steinbukken 22/12-19/1 

For en stund siden fattet du en ganske avgjørende beslutning om din fremtid, men det er først i dag at det virkelig vil synke inn. Som et jordtegn har du vanskelig for å takle forandringer, så det vil føles merkelig i begynnelsen, men når du først innser hvor bra du har det, blir det lettere å slippe taket.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har mange viljer rundt deg i dag, og det er litt opp til deg å få dem til å dra i samme retning. Du er en tilhenger av kompromisser, men du oppdager snart at det er noen personer som bare vil gjøre ting på sin måte. Det kan være på tide at du sier ifra.

Fiskene 19/2-20/3 

Fullmånen påvirker deg til å være ærligere og mye mer fremoverlent enn du pleier å være. Du sier hva du tenker uten å filtrere, og det kan være bra til en viss grad. Husk at sannheten kan være veldig subjektiv, spesielt når det gjelder ulike kulturer og preferanser.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS